Αϊντχόφεν: Απίστευτη κριτική στον Μπάουμγκαρτλ λόγω Ελ Αραμπί: «Χαζεύει τα πουλιά στο δάσος!»

Τρομερή κριτική δέχεται ο κεντρικός αμυντικός της Αϊντχόφεν, Τίμο Μπάουμγκαρτλ μετά το κλέψιμο που του έκανε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Αϊντχόφεν: Απίστευτη κριτική στον Μπάουμγκαρτλ λόγω Ελ Αραμπί: «Χαζεύει τα πουλιά στο δάσος!»

Στις καθυστερήσεις του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πίεσε ψηλά τους Ολλανδούς και πήρε τη μπάλα μέσα από τα πόδια του Τίμο Μπάουμγκαρτλ. Σε εκείνη τη φάση έγινε και το καθοριστικό 3-2 για την ομάδα του Πειραιά.

Το λάθος του 24χρονου Γερμανού κεντρικού αμυντικού έχει ως αποτέλεσμα να μπει στο… στόχαστρο. Εξαιτίας εκείνου του κλεψίματος από τον Μαροκινό στράικερ ο Μπάουμγκαρτλ δέεται πολύ σκληρή κριτική στην Ολλανδία. Είναι απίστευτα τα όσα γράφουν για τον Γερμανό στόπερ οι Ολλανδοί.

«Τα δέκα εκατομμύρια ευρώ που έχει πληρώσει η PSV είναι απλώς πεταμένα χρήματα», γράφουν τα ρεπορτάζ και συνεχίζουν: «Περπατάει στο γήπεδο σαν λάτρης της φύσης που χαζεύει τα πουλιά στο δάσος με κιάλια κρεμασμένα στο λαιμό. Δεν κερδίσει καμία μονομαχία και δεν κάνει τίποτα μέσα στο γήπεδο. Τα 10 εκατ. ευρώ που πλήρωσε η Αϊντχόφεν στη Στουτγκάρδη έπειτα μεσολάβηση του τεχνικού διευθυντή Τζον ντε Γιονγκ και του Μαρκ φαν Μπόμελ είναι πεταμένα λεφτά», καταλήγει η σκληρή κριτική που ασκείται στον ποδοσφαιριστή εξαιτίας του κλεψίματος που του έκανε ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.