Ολυμπιακός: Επιχείρηση... προσγείωση

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν άφησε τους παίκτες του Ολυμπιακού να υπερενθουσιαστούν μετά το 4-2 επί της Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός: Επιχείρηση... προσγείωση

Είναι ίσως η πρώτη φορά μετά από ένα τέτοιο σκορ που οι πανηγυρισμοί των παικτών του Ολυμπιακού δεν ήταν τόσο έντονοι. Πλέον ο οργανισμός ούτε υπερενθουσιάζεται σε καλά αποτελέσματα ούτε υπεραπογοητεύεται όταν έρχονται αρνητικά σκορ.

Το είδαμε αυτό άλλωστε πέρσι μετά το 0-1 από την Άρσεναλ στο Φάληρο και το είδαμε και την Πέμπτη (18/2) αμέσως μετά το 4-2. Ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού πήγε και αγκάλιασε όλους τους παίκτες του αρχικά στον αγωνιστικό χώρο και εν συνεχεία στα αποδυτήρια, έκοψε με τον τρόπο του -με συνοπτικές διαδικασίες- οποιεσδήποτε υποψίες πανηγυρισμών πήγαν να εκτυλιχθούν.

Η επιχείρηση «προσγείωση» άρχισε με το που ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Ο Μαρτίνς δεν είναι... χθεσινός. Γνωρίζει ότι δεν θέλει και πολύ αν φουσκώσουν τα μυαλά των παικτών του να γυρίσει τούμπα η κατάσταση από εκεί που δεν το περιμένει κανένας. Ακόμα και στο πρωτάθλημα, μολονότι υπάρχει η μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, έχει φροντίσει να τους κρατήσει όλους προσγειωμένους και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα.