Εμβιλά: «Ο Μοντέστο μου λέει να βγαίνω στην επίθεση» (vid)

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν και το γκολ που σημείωσε, ενώ αποκάλυψε και τι ακριβώς του λέει ο Φρανσουά Μοντέστο.

Εμβιλά: «Ο Μοντέστο μου λέει να βγαίνω στην επίθεση» (vid)

Ήταν το πρόσωπο του αγώνα με την Αϊντχόφεν και ο άνθρωπος που όχι μόνο κατάφερε να παίξει, αλλά και να πετύχει και ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο λόγος φυσικά για τον Γιαν Εμβιλά, ο οποίος με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της PSV Αϊντχόφεν και έκανε το 2-1. Ο Εμβιλά μίλησε στο OlympiacosTV για τη φάση του γκολ και ανέφερε τι του έχει πει ο Μοντέστο.

Αναλυτικά ο Γιαν Εμβιλά μίλησε:

Για το τι σκέφτηκε τη στιγμή του σουτ του: Σκέφτηκα να σουτάρω. Δεν υπήρχε καμία άλλη σκέψη στο μυαλό μου. Με τον Φρανσουά Μοντέστο που συζητάμε μου λέει πάντα να μην διστάζω και να βγαίνω μπροστά στην επίθεση. Είμαι ευτυχισμένος κυρίως για τη νίκη της ομάδας. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει.

Για το 4-2: Είναι ένα σκορ που μας επιτρέπει να έχουμε ελπίδες. Το γκολ του Μασούρα μας δίνει ένα πλεονέκτημα. Πρέπει να πάμε εκεί για να κερδίσουμε και ως μοναδική σκέψη μας να έχουμε την πρόκριση.

Για το ματς: Ήταν τελείως τρελό το α' μέρος. Επειδή η διαφορά είναι στα 2 γκολ θα πρέπει να προσέχουμε.