Φίλιπ Μαξ: «Η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα...»

Στην Αϊντχόφεν είναι αισιόδοξοι για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στην έδρα τους. Οι Ολλανδοί μετά την ήττα με 4-2 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θεωρούν πως μπορούν να το γυρίσουν στη ρεβάνς στην έδρα τους.

Φίλιπ Μαξ: «Η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα...»

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα είπε ο αριστερός ακραίος αμυντικός της PSV Αϊντχόφεν, Φίλιπ Μαξ. Ο τελευταίος που η αλήθεια ξεχώρισε από εκείνη την πλευρά, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-2 δεν χάνει την αισιοδοξία του για την ρεβάνς στην Ολλανδία την επόμενη εβδομάδα.

Ο Μαξ στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας του, συμπληρώνοντας βέβαια πως η ολλανδική ομάδα μπορεί να πετύχει την ανατροπή στη ρεβάνς.

«Κάναμε πάρα πολλά λάθη, δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο στην έδρα μας. Δεχθήκαμε πάρα πολύ εύκολα γκολ, αλλά δείξαμε χαρακτήρα καταφέρνοντας να ισοφαρίσουμε δύο φορές. Η ισοπαλία θα ήταν καλό αποτέλεσμα.

Το ματς της επόμενης εβδομάδας θα είναι δύσκολο, μολονότι πάντα πιστεύω στην ομάδα μου. Τα πάντα είναι δυνατά και κοιτάζουμε τον επαναληπτικό αγώνα», τόνισε αρχικά ο 27χρονος ακραίος μπακ χαφ προσθέτοντας:

«Ήταν ένα τρελό παιχνίδι. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και είχαμε τις στιγμές μας επιθετικά. Πετύχαμε δύο γκολ, αλλά πήγαμε στα αποδυτήρια χάνοντας 3-2. Ήταν παράξενο συναίσθημα. Την επόμενη εβδομάδα στο Αϊντχόφεν έχουμε την ευκαιρία να διορθώσουμε την κατάσταση».