Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 4-2: Κριτική: Όλοι έβαλαν το χεράκι τους!

Από τους στόπερ μέχρι τον Ελ Αραμπί και από τον Βαλμπουενά μέχρι τις αλλαγές είχαν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας στο 4-2 επί της Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 4-2: Κριτική: Όλοι έβαλαν το χεράκι τους!

ΣΑ: Έφερε ευθύνη στο δεύτερο γκολ, αλλά το θέμα είναι ότι τις υπόλοιπες φορές που χρειάστηκε, ήταν εκεί που έπρεπε.

ΛΑΛΑ: Έδειξε ότι είναι αρκετά καλός τόσο επιθετικά, όσο και ανασταλτικά. Θα μπορούσε να σκοράρει προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, ενώ είχε και μία πολύ καλή αντίδραση σε μία εξόρμηση του Γκέτσε.

ΜΠΑ: Πολύ καλό ματς στο δεύτερο ημίχρονο από τον Σενεγαλέζο. Στο πρώτο 45λεπτο ήταν επιπόλαιος και αυτό είχε ως αποτέλεσμα προς στιγμήν να παρουσιάσει κάποια «θέματα» η άμυνα του Ολυμπιακού.

ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Είχε «συμμετοχή» στο πρώτο γκολ της PSV, καθώς η μπάλα κόντραρε στο πόδι του και άλλαξε πορεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έφταιγε κιόλας. Έπρεπε να βάλει τα πόδια του για να σταματήσει το σουτ του Ζάχαβι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβηκε πολύ και έδειξε την ποιότητά του.

ΡΕΑΜΠΤΣΙΟΥΚ: Του πήρε λίγο χρόνο για να μπει στο παιχνιδι, αλλά όταν μπήκε έδωσε πολύτιμες βοήθειες τόσο ανασταλτικά, όσο και επιθετικά.

ΕΜΒΙΛΑ: Έπαιξε σφίγγοντας τα δόντια και εκτός του ότι σκόραρε, ήταν πρωταγωνιστής σε πολλές επεμβάσεις εκτός περιοχής. Από τους καλύτερους του αγώνα.

ΜΠΟΥΧΑΛΑΚΗΣ: Άνοιξε το δρόμο για τη νίκη, θα μπορούσε σε ορισμένες περιπτώσεις να κυκλοφορήσει πιο γρήγορα την μπάλα, ωστόσο, το πρόσημο είναι κάτι παραπάνω από θετικό.

ΚΑΜΑΡΑ: Θα μπορούσε να ενεργήσει καλύτερα σε κάποιες επιθετικές προσπάθειες, όπως στη μεγάλη χαμένη ευκαιρία των καθυστερήσεων στο πρώτο ημίχρονο. Στα χαφ όμως έδωσε πολλές μάχες και κέρδισε αρκετές εξ αυτών.

ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Έφτιαξε το πρώτο γκολ, από τα πόδια του ξεκίνησε η προσπάθεια για το δεύτερο και σίγουρα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της μεγάλης νίκης του Ολυμπιακού.

ΜΠΡΟΥΜΑ: Πολύ καλό πρώτο ημίχρονο από τον Πορτογάλο, ταλαιπώρησε αρκετά τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και είχε συμμετοχή στο δεύτερο γκολ των Πειραιωτών.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Σκόραρε χάρη στην επιμονή του και την κλάση του, ενώ έβγαλε δύο-τρεις πάσες - ξυράφι προς τους συμπαίκτες του για γκολ. Ταλαιπώρησε αρκετά την ολλανδική άμυνα.

ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Μπήκε και έπαιξε αρχικά ως κυνηγός και μετά από λίγο πέρασε στα δεξιά και στα αριστερά ή και πίσω από τον Χασάν. Είχε συμμετοχή στο 4ο γκολ του Ολυμπιακού.

ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Περίμενε πολύ καιρό την αποψινή στιγμή. Όχι μόνο το γκολ που πέτυχε, αλλά και τις πολύτιμες βοήθειες που έδωσε με τα τρεξίματά του από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι.

ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ: Πολύ καλό ματς από τον 24χρονο δεξιό μπακ που στο διάστημα που αγωνίστηκε, έπαιξε «τόσο - όσο» για να αναχαιτίσει κάποιες προσπάθειες των Ολλανδών από την πλευρά του, ενώ βοήθησε και επιθετικά.

ΧΑΣΑΝ: Μπήκε και αναστατώθηκε έως έναν βαθμό η άμυνα της PSV. Μπορεί να μην πέτυχε γκολ, όμως, στη φάση του 4ου γκολ έπαιξε καθοριστικό ρόλο.

ΒΡΟΥΣΑΪ: Μπήκε και έκανε άνω κάτω σε δύο περιπτώσεις την ολλανδική άμυνα. Όταν βρίσκει χώρους ο μικρός, δείχνει το πόσο πολύτιμος μπορεί να γίνει για τον Ολυμπιακό.