Με κόσμο στο ναό, η Αϊντχόφεν θα είχε γίνει Λεβερκούζεν!

Ο Ολυμπιακός αιφνιδιάστηκε δυο φορές από την Αϊντχόφεν αλλά απέδειξε πως είναι καλύτερη ομάδα και εάν το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ήταν γεμάτο, οι οπαδοί του θα ζούσαν μια βραδιά σαν εκείνη της 18ης Σεπτέμβρη του 2002 με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν.

Με κόσμο στο ναό, η Αϊντχόφεν θα είχε γίνει Λεβερκούζεν!

Ήταν η 18η μέρα του Σεπτέμβρη του 2002. Μια βραδιά που κανένας φίλος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να ξεχάσει και ενδεχομένως κάποιοι παρακολουθώντας την αποψινή αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν – δυστυχώς από το σπίτι τους – να την έφεραν και πάλι στο μυαλό τους.

Ήταν η βραδιά που ο Ολυμπιακός του Τάκη Λεμονή τότε φιλοδώρησε με έξι γκολ (6-2) την Μπάγερ Λεβερκούζεν που λίγους μήνες πριν είχε παίξει τελικό Champions League με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ολυμπιακός και τότε...πετούσε φωτιές στην επίθεση. Και το 2002 κόντρα στη Μπάγερ όπως και στον σημερινό αγώνα με την Αϊντχόφεν, είχε τα ζητήματά του στην άμυνα.

Αυτό όμως που είχε το 2002 στη Ριζούπολη αλλά δεν το είχε απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» είναι ο πύρινός του κόσμος.

Με τους οπαδούς στο πλευρό του, απόψε ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς θα είχε σίγουρα ένα ακόμη τέρμα, ειδικά στα τελευταία λεπτά εκεί όπου ο Πορτογάλος άλλαξε άρδην την εικόνα τς ομάδας του με τις αλλαγές του και έδωσε το σύνθημα για περισσότερα γκολ.

Ο Μαρτίνς και ο Ολυμπιακός είχαν πάει το ματς εκεί που ήθελαν και στο τέλος θα μπορούσαν εκτός από το τέρμα του Μασούρα να είχε τουλάχιστον ακόμη ένα γκολ.

Και πάλι είναι φυσικά το φαβορί, όχι μόνο γιατί δίνει ασφάλεια αυτό το 4-2 αλλά γιατί ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς θα σκοράρει – λογικά – και στην Ολλανδία στον επαναληπτικό.