Μαρτίνς: «Κρίμα που δεν είχε κόσμο, δεν μου αρέσουν αυτά τα ματς »

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού με σκορ 4-2 κράτησε χαμηλούς τόνους στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Αϊντχόφεν.

Μαρτίνς: «Κρίμα που δεν είχε κόσμο,  δεν μου αρέσουν αυτά τα ματς »

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Πέδρο Μαρτίνς μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν. Παρά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του με σκορ 4-2 ο Πορτογάλος προπονητής κράτησε χαμηλούς τόνους τονίζοντας ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα και ότι τα πάντα θα κριθούν στη ρεβάνς.

Αναλυτικά ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε:

Για το παιχνίδι: Ήταν ένα υπέροχο παιχνίδι για τους θεατές, αλλά στους προπονητές δεν αρέσουν αυτά τα παιχνίδια γιατί είναι τρελό από ένα σημείο και μετά και γίνεται απρόβλεπτο. Θα ήταν εκπληκτικό να ήταν γεμάτο το γήπεδο γιατί πραγματικά ήταν ένα ματς που θα άρεσε στον κόσμο και θα ήταν πολύ όμορφο. Παρόλα αυτά στους προπονητές δεν αρέσουν αυτά τα ματς.

Για τη ρεβάνς: Πάντα έλεγα ότι η πρόκριση θα παιχτεί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε ένα μικρό προβάδισμα, αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Σίγουρα και στο επόμενο παιχνίδι θα μπουν πολλά γκολ και ελπίζουμε το σκορ να είναι υπέρ μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Για το προσωπικό του επίτευγμα που έχει τα περισσότερα ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού: Είμαι πολύ περήφανος και έχω μεγάλη χαρά τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για μένα. Αυτός ο γάμος έχει ταιριάξει καλά. Είμαι πολύ ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Ελπίζω αυτός ο σύλλογος να συνεχίσει να μεγαλώνει τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.