Σμιντ: «Δεν είναι απίθανο να κάνουμε το 2-0» (vid)

Στα λάθη των παικτών του στάθηκε ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 4-2 τονίζοντας παράλληλα πως δεν είναι απίθανο να σκοράρει η ολλανδική ομάδα δύο γκολ στη ρεβάνς.

Σμιντ: «Δεν είναι απίθανο να κάνουμε το 2-0» (vid)

Παρά το γεγονός πως ισοφάρισε δύο φορές η Αϊντχόφεν γνώρισε την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού με 4-2 για την πρώτη φάση των «32» του Europa League.

Τα highlights του Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 4-2 (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ολλανδικής ομάδας στάθηκε στα λάθη των παικτών του αλλά και στο γεγονός πως οι «ερυθρόλευκοι» δέχονται εύκολα γκολ.

Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν: Έβαλε τις βάσεις για μία… τρελή πρόκριση

Παράλληλα ο Ρότζερ Σμιντ δεν έχασε την αισιοδοξία του ενόψει της ρεβάνς καθώς όπως είπε δεν είναι απίθανο να καλυφθεί η διαφορά των δύο γκολ.

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν 4-2: Όλα τα γκολ (vid)

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Για τα τέσσερα γκολ που δέχτηκε η ομάδα του: «Κάναμε εύκολα λάθη στην άμυνα. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι και ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα».

Για το αν έχει πλεονέκτημα η Αϊντχόφεν ενόψει της ρεβάνς: «Το να κάνουμε 2-0 στην έδρα μας δεν είναι απίθανο. Ο Ολυμπιακός είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά είδαμε ότι δέχεται κιόλας γκολ και θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».