Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν: Ντρέγκερ: «Να μη δεχτούμε γκολ»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ μίλησε για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν και στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να μη δεχτεί γκολ.

Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν: Ντρέγκερ: «Να μη δεχτούμε γκολ»

Ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ είναι εκτός της τελικής εικοσάδας του Ολυμπιακού για το αποψινό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι με τους Ολλανδούς επισήμανε τη σημασία που έχει για την ομάδα του να μη δεχτεί γκολ, ενώ τόνισε ότι θα πρέπει ο Ολυμπιακός να δείξει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Μοχάμεντ Ντρέγκερ μίλησε:

Για το αποψινό ματς: Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και προσεκτικοί να παίξουμε με το στυλ του πρωταθλητή και να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που δείξαμε με τον Παναθηναϊκό για να ζήσουμε μία μεγάλη βραδιά στο Καραϊσκάκη.

Για το πώς θα αντιμετωπίσουν την Αϊντχόφεν: Εμείς έχουμε αναλύσει κάποια πράγματα. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τα δυνατά σημεία του αντιπάλους. Πρέπει να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα σήμερα για να μπορέσουμε να έχουμε πιο εύκολο έργο στην Ολλανδία.

Για το γεγονός ότι σκοράρει η Αϊντχόφεν: Η νίκη είναι η πιο σημαντική, αλλά και να προκριθούμε. Αν αυτοί σκοράρουν τέσσερα γκολ εμείς πρέπει να σκοράρουμε πέντε. Βεβαίως και η πρόκριση είναι πολύ σημαντική και το σημαντικότερο θα είναι να μη δεχτούμε γκολ.