Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Πόσες πιθανότητες πρόκρισης δίνει ο Τζον Φαν΄τ Σιπ στις δυο ομάδες

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ έδωσε τα προγνωστικά του για την αναμέτρηση Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν μιλώντας στην De Telegraaf .

Ολυμπιακός - Αϊντχόφεν: Πόσες πιθανότητες πρόκρισης δίνει ο Τζον Φαν΄τ Σιπ στις δυο ομάδες

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν'τ Σιπ ως Ολλανδός δεν θα μπορούσε να μη προσεγγιστεί από τα ΜΜΕ της πατρίδας του για να μιλήσει για την αναμέτρηση Ολυμπιακού-Αϊντχόφεν (18/2, 19.55) στους «32» του Europa League.

Λόγω της ιδιότητάς του βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να δώσει τα προγνωστικά του για την έκβαση της συνάντησης και στις δηλώσεις που έκανε στην De Telegraaf προτίμησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις από τους δυο μονομάχους.

Είπε συγκεκριμένα ο Φαν'τ Σιπ στην ερώτηση ποια ομάδα έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση: «Θα έδινα στον Ολυμπιακό και στην PSV τις ίδιες πιθανότητες».

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι περιμένει μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση: «Εάν η PSV είναι σε καλή κατάσταση, διαθέτει πολλή ποιότητα. Ειδικά στο επιθετικό κομμάτι» είπε.

Και πρόσθεσε: «Αλλά ο Ολυμπιακός είναι σαφώς η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όσον αφορά τον αριθμό των τίτλων τα τελευταία είκοσι χρόνια αλλά και όσον αφορά το οικονομικό μέγεθος και τις επιλογές»