Ολυμπιακός: Εμβιλά; Παρών!

Ο Γιαν Εμβιλά νιώθει έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, αλλά η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν εξαρτάται από τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Ολυμπιακός: Εμβιλά; Παρών!

Ο Γάλλος μέσος και στο σημερινό (18/2) τεστ στις εγκαταστάσεις του Ρέντη δεν ένιωσε ενοχλήσεις και είναι στη διάθεση του Πέδρο Μάρτινς για το πρώτο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν για τους "32" του Europa League.

To γεγονός αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσει βασικός στο παιχνίδι. Αυτό θα το αποφασίσει την τελευταία στιγμή ο προπονητής του, καθώς γνωρίζει ότι μια τέτοια απόφαση εγκυμονεί κινδύνους υποτροπής και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελε να τον χάσει και από τη ρεβάνς στην Ολλανδία.

Ο Γιαν Εμβιλά δείχνει τεράστια θέληση να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, κάτι που φάνηκε στις τελευταίες προπονήσεις.

Σε περίπτωση που τα καταφέρει, τότε θα πάρει τη θέση του Βαλμπουενά και ο Ολυμπιακός θα πάει σε μία διάταξη 4-3-3.

Εάν δεν θα παίξει, τότε το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος κόουτς είναι συγκεκριμένο. Θα πάει σε 4-2-3-1 στον αγώνα με τους Ολλανδούς, αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές στα χέρια του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Λαλά, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ να παίξει στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Καμαρά θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ. Στα άκρα της επίθεσης ο Μασούρας με τον Μπρούμα είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προβάδισμα να πάρουν τις δύο θέσεις. Ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και ο Βαλμπουενά με τον Φορτούνη θα διεκδικήσουν τη θέση πίσω του