Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά και πώς επηρεάζει το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Γιαν Εμβιλά είναι στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει διπλό πλάνο στο μυαλό του για την ενδεκάδα.

Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά και πώς επηρεάζει το πλάνο του Μαρτίνς

Ο Γιαν Εμβιλά έδειξε τεράστια θέληση στην τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού πριν το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Κατάφερε και προπονήθηκε και μάλιστα είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τους Ολλανδούς. Ο Γάλλος δήλωσε παρών, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι δεδομένη η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη PSV.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα τον περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή, αλλά θα τον βάλει να παίξει μόνο αν είναι στο 100%. Άλλωστε κι εκείνος είναι παίκτης που δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του και μία πιθανή υποτροπή.

Εάν υποθέσουμε ότι ο Εμβιλά δεν θα παίξει με την Αϊντχόφεν τότε το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος κόουτς είναι συγκεκριμένο. Θα πάει σε 4-2-3-1 στον αγώνα με τους Ολλανδούς, αφού δεν υπάρχουν και πολλές επιλογές στα χέρια του.

Αυτό σημαίνει ότι ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια με τους Λαλά, Σωκράτη, Μπα και Ρέαμπτσιουκ να παίξει στην άμυνα. Μπουχαλάκης και Καμαρά θα συνθέσουν το δίδυμο στα χαφ. Στα άκρα της επίθεσης ο Μασούρας με τον Μπρούμα είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προβάδισμα να πάρουν τις δύο θέσεις. Ο Ελ Αραμπί θα είναι στην κορυφή της επίθεσης και ο Βαλμπουενά με τον Φορτούνη θα διεκδικήσουν τη θέση πίσω του. Σε περίπτωση που ο Εμβιλά τα καταφέρει τότε θα πάρει τη θέση του Βαλμπουενά και ο Ολυμπιακός θα πάει σε μία διάταξη 4-3-3.