Με Εμβιλά η αποστολή του Ολυμπιακού

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την PSV Αϊντχόφεν ολοκληρώθηκε με τον Γιαν Εμβιλά να είναι στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Με Εμβιλά η αποστολή του Ολυμπιακού

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την PSV Αϊντχόφεν. Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν το βράδυ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη με τον Πέδρο Μαρτίνς να κάνει τις τελευταίες του δοκιμές για τη ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος προπονητής όπως δήλωσε και στη συνέντευξη Τύπου για το ματς με τους Ολλανδούς θα περίμενε την τελευταία προπόνηση για τον Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ είναι το μεγάλο θέμα για τον Ολυμπιακό και αν θα καταφέρει να παίξει στο κρίσιμο ματς για τη φάση των "32" του Europa League.

Ο έμπειρος χαφ του Ολυμπιακού έλαβε μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν. Από τη στιγμή που προπονήθηκε συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή για το ματς με την PSV.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα με την Αϊντχόφεν και σε αυτή συμπεριέλαβε και τους 22 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεση του.

Συγκεκριμένα στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Μπα, Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Μπρούμα, Φορτούνης, Χασάν, Ελ Αραμπί.