Ολυμπιακός: «Δίψα» Μπρούμα ενόψει Αϊντχόφεν!

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, Μπρούμα, είναι έτοιμος για αποδείξεις εναντίον της ομάδας που ανήκει! Ο διπλός ρόλος του για το ματς με την Αϊντχόφεν και η επιθυμία του να μείνει στον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: «Δίψα» Μπρούμα ενόψει Αϊντχόφεν!

Με ανυπομονησία περιμένει τον αυριανό αγώνα ο Μπρούμα, καθώς ο διεθνής Πορτογάλος εξτρέμ αποτελεί σαφώς μια σημαντική ιδιαιτερότητα των αναμετρήσεων του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν. Από τη στιγμή που ανήκει στην ολλανδική ομάδα και έχει δοθεί δανεικός έως το καλοκαίρι στους «ερυθρόλευκους», με την οψιόν αγοράς να είναι ιδιαίτερα υψηλή, αλλά όχι απαγορευτική ώστε να προχωρήσει ο Ολυμπιακός σε διαπραγμάτευση για την απόκτησή του.

Ο Μπρούμα είχε κάνει το καλοκαίρι του 2019 μεταγραφή 12 εκατομμυρίων ευρώ από τη Λειψία στην Αϊντχόφεν και είχε μια σεζόν ικανοποιητική με την ολλανδική ομάδα, με 38 συμμετοχές με 5 γκολ (τα 2 στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Βασιλεία) και 6 ασίστ. Όχι τόσο, πάντως, ώστε να κερδίσει μονιμότητα και θέση βασικού στην ολλανδική ομάδα, η οποία δέχτηκε τον δανεισμό του στον Ολυμπιακό τον περασμένο Οκτώβρη και πιθανότατα θα δεχτεί το ερχόμενο καλοκαίρι να μπει σε συζητήσεις πώλησης του παίκτη, με τον οποίο έχει συμβόλαιο έως το 2023.

Προερχόμενος από απουσία δύο αγώνων λόγω τραυματισμού και ανετοιμότητας (θα μπορούσε να παίξει στη Λεωφόρο, αλλά προφυλάχτηκε), ο Μπρούμα επιθυμεί να είναι στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς για το αυριανό ματς απέναντι στην… ομάδα του, έχοντας ξεκάθαρα το μυαλό του στον Ολυμπιακό και στον τρόπο που θα συμβάλει για τον στόχο της πρόκρισης. Κι η δουλειά του Μπρούμα θα είναι διπλή για τα ματς με την Αϊντχόφεν.

Αφενός θα προσπαθήσει να βοηθήσει εντός αγωνιστικού χώρου (που είναι και το σημαντικότερο) γνωρίζοντας πολύ καλά τις αδυναμίες της ολλανδικής άμυνας, αφετέρου να ενισχύσει το σχέδιο προετοιμασίας του προπονητικού τιμ για τις κρίσιμες αναμετρήσεις. Κι είναι λογικό ότι Μαρτίνς και Μπρούμα έχουν ήδη κάνει και θα συνεχίσουν αρκετές συζητήσεις για τις λεπτομέρειες του παιχνιδιού της Αϊντχόφεν και για «μυστικά» της δουλειάς του Σμιντ που σαφώς και γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής. Εννοείται ότι ο Μπρούμα μιλάει συνεχώς για την Αϊντχόφεν και στους συμπαίκτες του, με στόχο να τους βάλει όσο καλύτερα γίνεται στις συνθήκες που θα αντιμετωπίσουν στα δύο παιχνίδια απέναντι στην ομάδα που ο ίδιος ξέρει «απέξω κι ανακατωτά».

Ο Μπρούμα θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, είναι απολύτως ευχαριστημένος, ενώ ο ελληνικός σύλλογος σίγουρα περιμένει περισσότερα και ιδιαίτερα σε θέμα διάρκειας απόδοσης από τον ποδοσφαιριστή έτσι ώστε να πάρει οριστικές αποφάσεις για τη στάση του ενόψει καλοκαιριού. Σίγουρα η παρουσία του Μπρούμα σε αυτές τις αναμετρήσεις θα «μετρήσει» ιδιαίτερα για το μέλλον της συνεργασίας των δύο πλευρών ενόψει της προσεχούς περιόδου.