Άρσεναλ - Μπενφίκα: Ενημερώθηκε και η ΕΛ. ΑΣ. ότι θα γίνει στο Καραϊσκάκη

Η «Γ. Καραϊσκάκης ΑΕ» ενημέρωσε επισήμως την Τρίτη (16/2) την ΕΛ. ΑΣ., ότι το φαληρικό γήπεδο θα φιλοξενήσει το Άρσεναλ - Μπενφίκα και πώς αναμένει πλέον τις δικές της ενέργειες.

Άρσεναλ - Μπενφίκα: Ενημερώθηκε και η ΕΛ. ΑΣ. ότι θα γίνει στο Καραϊσκάκη

Εδώ και μέρες ήταν οριστική η απόφαση του Ολυμπιακού να παραχωρήσει το Καραϊσκάκη για να διεξαχθεί το Άρσεναλ - Μπενφίκα για τη φάση των «32» του Europa League την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου και ώρα 19.55.

Η «Γ. Καραϊσκάκης ΑΕ» ως όφειλε μέσω του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου του, Βασίλη Βασιλειάδη ενημέρωσε την Τρίτη (16/2) την ΕΛ. ΑΣ. με επίσημο έγγραφο προς την ΓΑΔΑ και την Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά για την απόφασή της και όπως τόνισε αναμένει τις δικές της ενέργειες.

Η Άρσεναλ ήταν εξ αρχής υπέρμαχος της συγκεκριμένης επιλογής, ήθελε από την πρώτη στιγμή να παίξει στο Καραϊσκάκη, καθώς οι άνθρωποί της έχουν έρθει πολλές φορές στην Ελλάδα ως αντίπαλοι των Πειραιωτών, έχοντας μείνει ενθουσιασμένοι τόσο με τις γηπεδικές συνθήκες σε επίπεδο αποδυτηρίων, εγκαταστάσεων και αγωνιστικού χώρου, όσο και με τη φιλοξενία που έτυχαν από τους «ερυθρόλευκους».