Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έδειξε Ανδρούτσο και για την Αϊντχόφεν

Ο Θανάσης Ανδρούτσος έπαιξε βασικός με τον Παναθηναϊκό, έκανε ένα καλό παιχνίδι και ετοιμάζεται και για τη "μάχη" του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς έδειξε Ανδρούτσο και για την Αϊντχόφεν

Ένα θέμα για το οποίο γίνεται κουβέντα εδώ κι αρκετό καιρό είναι αυτό του δεξιού μπακ. Πριν καν φύγει ο Ραφίνια είχε ανοίξει η συζήτηση για το δεξί άκρο της άμυνας. Η απόκτηση του Κένι Λαλά έδειξε ότι ο Ολυμπιακός πήρε έναν ποδοσφαιριστή έτοιμο για να του δώσει άμεσα λύσεις.

Ενόψει του αγώνα με την Αϊντχόφεν, ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς έδειξε τι έχει στο μυαλό του όσον αφορά στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Θανάσης Ανδρούτσος έπαιξε βασικός και στη Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο 23χρονος άσος στάθηκε καλά στον αγώνα με τους "πράσινους" και είναι αυτός που έχει τον πρώτο λόγο να παίξει βασικός την Πέμπτη το βράδυ.

Είχε τα κενά του και αυτός που σίγουρα θα πρέπει να τα περιορίσει σε μεγάλο βαθμό στον αγώνα με τους Ολλανδούς. Στο πρώτο γκολ του Παναθηναϊκού φέρε ευθύνη ο Ανδρούτσος, αφού δεν κατάφερε να ανακόψει την επέλαση του Σανκαρέ, ενώ δεν μπόρεσε να σκοράρει και στη μεγάλη ευκαιρία που είχε στο δεύτερο ημίχρονο.

Εάν εξαιρέσουμε αυτές τις στιγμές ο Ανδρούτσος έχει κάνει ένα αρκετά καλό παιχνίδι. Έκανε πολλά ανεβάσματα και στα δύο ημίχρονα της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ειδικά στα πρώτα 45 λεπτά ο Ολυμπιακός αναπτύσσονταν κατά κύριο λόγο από τη δική του πλευρά. Το ματς με την Αϊντχόφεν θα είναι άλλης δυναμικής και με άλλα δεδομένα για τον Ολυμπιακό και τον 23χρονο άσο.

Το σίγουρο είναι ότι θα έχει αρκετή δουλειά και θα πρέπει να είναι εξαιρετικός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Από τη δική του πλευρά θα βγαίνει ένας από τους πιο επικίνδυνος ποδοσφαιριστές της PSV ο αριστερός μπακ, ο Μαξ. Πάντως αυτή τη στιγμή ο Μαρτίνς έδειξε Ανδρούτσο και σε αυτόν έχει εμπιστοσύνη.