Οριστικό: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ρεβάνς Άρσεναλ - Μπενφίκα (25/2)

Τελικά η UEFA προχώρησε στον ορισμό του «Γ. Καραϊσκάκης» για την αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League (25/2).

Οριστικό: Στο «Γ. Καραϊσκάκης» η ρεβάνς Άρσεναλ - Μπενφίκα (25/2)

Η Άρσεναλ είχε ζητήσει εξ αρχής το Καραϊσκάκη για «έδρα» της στον επαναληπτικό με την Μπενφίκα για τους «32» του Europa League που θα γίνει στις 25 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 19:55. Και η Μπενφίκα θα ήθελε για «έδρα» το φαληρικό γήπεδο στις 18 Φεβρουαρίου, αλλά επειδή την ίδια μέρα παίζει και ο Ολυμπιακός με την Αϊντχόφεν, κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο. Για αυτό το λόγο το πρώτο ματς θα γίνει στο Ολίμπικο της Ρώμης με γηπεδούχους τους Πορτογάλους.

Έπειτα από πολλές διεργασίες και αφού οι συζητήσεις της UEFA πέρασαν από... χίλια κύματα με όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, αποφασίστηκε να γίνει ο επαναληπτικός στο γήπεδο του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες από την πρώτη στιγμή όταν τους είχε χτυπήσει την πόρτα η Άρσεναλ, είχαν ξακαθαρίσει ότι παραχωρούν το γήπεδό τους. Το θέμα ήταν να διευθετηθούν κάποια ζητήματα σχετικά με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με το «lockdown» που έχει ισχύ από την Πέμπτη (11/2) στην Αττική.

Ξεπεράστηκαν λοιπόν τα τελευταία εμπόδια και το Άρσεναλ - Μπενφίκα στις 25 Φεβρουαρίου θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.