Άρσεναλ - Μπενφίκα: Το lockdown αλλάζει τα σχέδια για το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Η Άρσεναλ «κατέβασε» την ανακοίνωσή της για την διεξαγωγή του αγώνας ρεβάνς με την Μπενφίκα στις 25 Φεβρουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την φάση των «32» του Europa League. Ανοιχτή παραμένει η υπόθεση λόγω του lockdown.

Άρσεναλ - Μπενφίκα: Το lockdown αλλάζει τα σχέδια για το «Γ. Καραϊσκάκης»!

Η Άρσεναλ θα αντιμετωπίσει τη Μπενφίκα για το Europa League. Λόγω της έξαρσης της πανδημίας, όμως, τα παιχνίδια θα γίνουν σε άλλες έδρες.

Το πρώτο ματς των δύο ομάδων θα γίνει στις 18 Φεβρουαρίου στην Ιταλία και το «Ολίμπικο» της Ρώμης με γηπεδούχους τους «αετούς».

Όσον αφορά όμως τον επαναληπτικό, αρχικά οι λονδρέζοι ανακοίνωσαν πως θα γίνει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 25 Φεβρουαρίου, αλλά λίγο αργότερα «κατέβασαν» την σχετική ανάρτηση, δείγμα ότι δεν υπάρχει ακόμα επίσημη απόφαση.

To lockdown που ανακοινώθηκε από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, φαίνεται πως άλλαξε τα πλάνα της UEFA, η οποία με την σειρά της μέσω της ιστοσελίδας της αναφέρει πως προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τη ρεβάνς.

Παρόλα αυτά, η έδρα του Ολυμπιακού φέρεται να παραμένει ανάμεσα στις υποψήφιες για να φιλοξενήσει το ματς.

Μάλιστα, η UEFA σχολίασε και τα εξής: "Η UEFA επιθυμεί να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς την SL Benfica και την Arsenal FC για την υποστήριξη και τη στενή συνεργασία τους, καθώς και προς την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και την AS Roma για τη βοήθειά τους και για τη συμφωνία για τη διοργάνωση του αγώνα".