«Voetbalzone»: «Το βλέμμα της Αϊντχόφεν είναι στον Ελ Αραμπί»

Ολλανδικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Αϊντχόφεν φοβάται τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει ήδη πετύχει 9 γκολ στο φετινό πρωτάθλημα και την περασμένη σεζόν σκόραρε κόντρα σε Άρσεναλ και Γουλβς στο Europa League.

«Voetbalzone»: «Το βλέμμα της Αϊντχόφεν είναι στον Ελ Αραμπί»

Τι κι αν οι αναμετρήσεις της φάσης των «32» του Europa League είναι προγραμματισμένες για τον Φλεβάρη, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται αρχικά την Αϊντχόφεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» (18/02) και εν συνεχεία να μεταβαίνει στην Ολλανδία για τον επαναληπτικό (25/02).

Στο «στρατόπεδο» της αντιπάλου των «ερυθρολεύκων» τα βλέμματα είναι από τώρα στραμμένα στον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Σημερινό (15/12) δημοσίευμα της ολλανδικής ιστοσελίδας «Voetbalzone» σημειώνει ότι η Αϊντχόφεν παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον Μαροκινό επιθετικό και κάνει αναφορά στα κατορθώματα του παίκτη τόσο την φετινή όσο και την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, τονίζει πως ο 33χρονος επιθετικός ήταν υπεύθυνος για τον περσινό αποκλεισμό της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό στο Europa League, με το γκολ που πέτυχε στο Λονδίνο, ενώ παράλληλα υπενθυμίζει πως ο διεθνής άσος είχε σκοράρει και κόντρα στην Γουλβς, παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν τελικά να αφήσουν τους «λύκους» εκτός συνέχειας στον θεσμό.

Πέραν τούτου, η ιστοσελίδα κάνει αναφορά και στην φετινή πορεία του Ελ Αραμπί, σημειώνοντας πως ο Μαροκινός έχει ήδη πετύχει εννέα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα και βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ της Super League.

Ως εκ τούτου, τα βλέμματα της Αϊντχόφεν είναι ήδη στραμμένα στον παίκτη των Πειραιωτών, ενόψει των αναμετρήσεων των δύο ομάδων τον Φλεβάρη για την φάση των «32» στο Europa League, που θα κρίνει και το ποια θα πάρει την πρόκριση στους «16» της ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, το «Voetbalzone» χαρακτηρίζει τους Πειραιώτες κορυφαίο σύλλογο και έμπειρο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, που αγωνίζεται κάθε χρόνο στο Champions League.