Σμιτ: «Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Σκληρό αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό, ο τεχνικός της PSV Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιτ, τονίζοντας ωστόσο το πλεονέκτημα της ομάδας του. 

Σμιτ: «Σκληρός αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

Ο Ολυμπιακός απέφυγε τα «μεγαθήρια» στην κλήρωση για τους «32» του Europa League και καλείται να προσπεράσει το εμπόδιο της PSV Αϊντχόφεν τον Φεβρουάριο. Οι Ολλανδοί έπαιξαν φέτος κόντρα στον ΠΑΟΚ για τη δεύτερη τη τάξει διασυλλογική διοργλανωση, τον απέκλεισαν και τώρα θα αντιμετωπίσουν τους Πειραιώτες (ακόμα μια ομάδα από την Ελλάδα) με φόντο μια θέση στους «16».

Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιτ, χαρακτήρισε σκληρό αντίπαλο τον Ολυμπιακό και πρόσθεσε πως είναι πλεονέκτημα για την PSV ότι θα δώσει εντός έδρας το δεύτερο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο Ολυμπιακός είναι σκληρός αντίπαλος και θα τον αντιμετωπίσουμε με σεβασμό. Νομίζω ότι υπάρχουν πιθανότητες να περάσουμε στην επόμενη φάση. Το επίπεδο στο Europa League είναι υψηλό. Είμαστε χαρούμενοι που θα δώσουμε στην έδρα μας το δεύτερο παιχνίδι. Αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς, το οποίο εξασφαλίσαμε μετά τη νίκη την περασμένη Πέμπτη (σ. μετά το 4-0 σε βάρος της Ομόνοιας)».

Μαρτίνς: Να ξαναζήσουμε στιγμές όπως με την Άρσεναλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς με tweet έδειξε ανυπόμονος για τις κόντρες με την Αϊντχόφεν και μάλιστα τόνισε ότι η φιλοδοξία είναι μεγάλη, το ίδιο και τα κίνητρα.

«Αυτές είναι οι στιγμές που ανυπομονούμε να ξαναζήσουμε! Προχωράμε στο Europa League με μεγάλη φιλοδοξία και κίνητρα!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος κόουτς μετά την κλήρωση!