Κλήρωση Europa League: Άρσεναλ - Ολυμπιακό βλέπουν ξανά οι Λονδρέζοι!

Ένας «ποδοσφαιρικός προσομοιωτής» στο Λονδίνο «έδειξε» ότι η Άρσεναλ και ο Ολυμπιακός θα «ανταμώσουν» ξανά στους «32» του Europa League.

Κλήρωση Europa League: Άρσεναλ - Ολυμπιακό βλέπουν ξανά οι Λονδρέζοι!

Από εικασίες και θεωρίες συνομωσίας έχουμε «χορτάσει» τόσα χρόνια στο χώρο του ποδοσφαίρου. Πλέον, στο Λονδίνο το έχουν πάει σε... άλλο επίπεδο και μέσω κομπιούτερ προσπαθούν να μαντέψουν τί ακριβώς θα συμβεί στις κληρώσεις!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «football.london», η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τις ομάδες του Λονδίνου, χρησιμοποιήθηκε στην βρετανική πρωτεύουσα από «ειδήμονες» ένας «ποδοσφαιρικός προσομοιωτής», ο οποίος έβγαλε τον... αντίπαλο της Άρσεναλ.

Με κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς που έκανε ο «προσομοιωτής» και με δεδομένο ότι κάποιες ομάδες δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν κάποιες άλλες, επειδή προέρχονται από την ίδια χώρα, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι «κανονιέρηδες» κατά πάσα πιθανότητα θα συναντήσουν ξανά τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League.

Το πώς έφτασε σε αυτό το συμπέρασμα το κομπιούτερ που έκανε την ανάλυση, είναι κάτι το οποίο δεν έχει διευκρινιστεί από τους Λονδρέζους.

Ενδεχομένως μοιάζει να είναι κάτι σαν ευσεβής πόθος της Άρσεναλ να «ανταμώσει» ξανά με τον Ολυμπιακό, καθώς οι Άγγλοι δεν έχουν συνέλθει ακόμα με τον αποκλεισμό τους μέσα στο «Emirates» από τους Πειραιώτες με το γκολ του Ελ Αραμπί στο τελευταίο λεπτό της παράτασης.

Τα περί «ποδοσφαιρικού προσομοιωτή» και τα περί «νόμου πιθανοτήτων» περισσότερο είναι για λαϊκή κατανάλωση ή για να προσπαθήσουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ να περάσουν εμμέσως προς τα έξω ότι θα ήθελαν για λόγους «εκδίκησης» να παίξουν ξανά με τον Ολυμπιακό στα νοκ άουτ ματς του Φεβρουαρίου για το Europa League.