Λέστερ- ΑΕΚ 2-0: «Κομπάρσος» σε αγγλική παράσταση! (highlights)

Η ΑΕΚ είχε ηττηθεί πριν μπει στο αεροπλάνο και αποχαιρέτησε την Ευρώπη χάνοντας με 2-0 από τη Λέστερ, η οποία έκανε απλώς διαχείριση του αγώνα και δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο

Λέστερ- ΑΕΚ 2-0: «Κομπάρσος» σε αγγλική παράσταση! (highlights)

Με τρομερά κενά για μια ακόμα φορά στην άμυνά της η ΑΕΚ έγινε… παιχνιδάκι στα χέρια της Λέστερ χάνοντας με 2-0 στην Αγγλία και αποχαιρέτησε το Europa League παίρνοντας μόλις τρεις βαθμούς!

H ομάδα του Καρέρα βρέθηκε να χάνει από πολύ νωρίς με 2-0, καθώς μπήκε φοβισμένη, ανίκανη να κρατήσει τη μπάλα στο κέντρο και να ελέγξει το ρυθμό.

Στο 12' έγινε το 1-0 από μπαλιά του Τίλεμανς προς την περιοχή, ο Σβάρνας δεν έδιωξε κάνοντας λάθος και ο Τσενγκίζ Ουντέρ σκόραρε, αφού του στρώθηκε η μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα η Λέστερ «κλείδωσε» τη νίκη, καθώς ο Μπαρνς πέρασε τον Βασιλαντωνόπουλο μέσα στην περιοχή, σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Νεντελτσεάρου και κατέληξε στα δίχτυα για το 2-0.

Κάποιες αναιμικές προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» δεν ήταν ικανές να απειλήσουν τους γηπεδούχους που είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η κατοχή της μπάλας ήταν 65% με 35% για τη Λέστερ!

Ο Καρέρα στο 55’ άλλαξε το σύστημά του από 3-5-2 σε 4-3-3 με τους Μαχαίρα και Σάκχοφ να περνούν στο ματς, αλλά να μην αλλάζει η εικόνα της ομάδας του.

Κι αυτό διότι τα λάθη της άμυνας ήταν πολλά με συνέπεια ο Τσιντώτας να κάνει… ηρωικές προσπάθειες για να κρατήσει τον δείκτη του σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Άγγλους να πανηγυρίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και τους «Ενωσίτες» να σκέφτονται τα τεράστια αγωνιστικά προβλήματά τους.


Μικρογραφία

Λέστερ- ΑΕΚ: 2-0

Γήπεδο: King Power Stadium

Διαιτητής: Λόρενς Βίσερ (Βέλγιο)

Σκόρερ: Ουντέρ (12’), Μπαρνς (14΄)

Κίτρινες: Χνιντ (24΄),


Κόκκινη: -

Συνθέσεις:

ΛΕΣΤΕΡ (Ρότζερς): Ουάρντ, Τζάστιν, Φοφανά (81’ Μόργκαν), Έβανς, Τόμας, Πράετ, Εντιντί (63’ Μεντί), Τίλεμανς (81’ Τσάουντρι ),Ουντέρ-Μπαρνς- Ιεανάτσο (67’ Πέρεθ)

ΑΕΚ (Καρέρα): Τσιντώτας, Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Σβάρνας(55’ Σάκχοφ), Βασιλαντωνόπουλος, Μιτάι, Σιμόες (80’ Γαλανόπουλος), Κρίστιτσιτς, Μάνταλος (66’ Αλμπάνης), Ανσαριφάρντ (66’ Ολιβέιρα), Λιβάι Γκαρσία (55’ Μαχαίρας).