Λέστερ – ΑΕΚ: Ρότζερς: «Θέλουμε μόνο τη νίκη»

Ο τεχνικός της Λέστερ, Μπρένταν Ρότζερς τόνισε ότι είναι μονόδρομος για την ομάδα του η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Λέστερ – ΑΕΚ: Ρότζερς: «Θέλουμε μόνο τη νίκη»

Η Λέστερ ισοβαθμεί με την Μπράγκα. Είναι καλύτερη βέβαια στην ισοβαθμία η αγγλική ομάδα από τους «αρσεναλίστας», έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση του Europa League, αλλά ο Μπρένταν Ρότζερς στις δηλώσεις του παραμονή του αγώνα με την ΑΕΚ (10/12, 22.00), τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για την ομάδα του πέρα από τη νίκη.

Ο προπονητής των «αλεπούδων» δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, καθώς θέλει η Λέστερ να βγει στην πρώτη θέση του ομίλου, έτσι ώστε να μπει στην κλήρωση της 14ης Δεκεμβρίου ως «ισχυρή», όπερ σημαίνει να έχει όσο το δυνατόν καλύτερη κλήρωση.

«Θα κάνουμε ό,τι κάνουμε καθ’ όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης. Πάντα θα επιλέγω μια ομάδα που πιστεύω ότι μπορεί να νικήσει το παιχνίδι. Θα επιλέξουμε μια δυνατή ομάδα και θα κοιτάξουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη», είπε αρχικά ο Μπρένταν Ρότζερς και κατέληξε:

«Με αυτόν τον τρόπο προκριθήκαμε στους “32”, αλλά θέλουμε τώρα και την πρώτη θέση. Έχουμε ένα παιχνίδι την Κυριακή, μεσοβδόμαδα, την επόμενη Κυριακή και μετά όλα τα επόμενα θα έρθουν πολύ γρήγορα».

Ακόμα δεν υπάρχουν ρεπορτάζ στην Αγγλία που να αποκαλύπτουν τα πλάνα του Ρότζερς και σε ποιους παίκτες θα στηριχθεί για να κερδίσει η ομάδα του την ΑΕΚ, η οποία ταξίδεψε στο Νησί βαθμολογικά αδιάφορη και ψυχολογικά καταρρακωμένη από τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.