Τσόλακ: «Είχαμε τα πάντα στα χέρια μας...»

Ο Αντόνιο Τσόλακ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γρανάδα, τον αποκλεισμό από το Europa League και το ξεκίνημά του στην ομάδα που δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Τσόλακ: «Είχαμε τα πάντα στα χέρια μας...»

Αναλυτικά τα όσα είπε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Αντόνιο Τσόλακ:

«Είχαμε τα πάντα στα χέρια μας. Είχαμε ένα σημαντικό ματς με την Ομόνοια, αλλά το χάσαμε. Δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και θέλουμε να τελειώσουμε το Europa League όσο καλύτερα γίνεται με μια νίκη».

Για το ματς με τη Γρανάδα:

«Καταρχάς αυτό το πράγμα εξαρτάται από τον χαρακτήρα του κάθε ποδοσφαιριστή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα αγωνίζεται στην Τούμπα και αυτό από μόνο του αποτελεί κίνητρο. Θέλουμε να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι μπορούμε να κοντράρουμε ομάδες όπως η Γρανάδα».

Για την περίοδο προσαρμογής του:

«Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγαλύτερος σύλλογος από την προηγούμενη ομάδα μου, είναι ένας μεγάλος οργανισμός με οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Είναι αλήθεια ότι το πρώτο καιρό είχα κάποιες δυσκολίες με την προσαρμογή μου και εγώ από την δική μου πλευρά προσπαθώ να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ξέρω ότι πρέπει να σκοράρω αλλά το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Ο νέο προπονητής μου, μου έχει δώσει κατευθυντήριες οδηγίες, θέλει να πιέζω και εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να δουλεύω στις προπονήσεις και να ακολουθώ τις οδηγίες και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα γκολ».

Για την πίεση που υπάρχει προς το πρόσωπό του:

«Αυτό είναι κάτι φυσιολογικό στο ποδόσφαιρο, έχω έρθει εδώ να σκοράρω και αυτή την πίεση την παίρνω ως ενέργεια, δεν θέλω να σκέφτομαι αρνητικά. Κοιτάω μπροστά και είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν και τα γκολ. Ξέρω καλά ποιος είμαι, ξέρω τι μπορώ να κάνω στον αγωνιστικό χώρο. Εγώ πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και τα γκολ θα έρθουν».

Για τη συνύπαρξη και τον εσωτερικό ανταγωνισμό με τον Σφιντέρσκι:

«Όπως είπα ο ΠΑΟΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχει πολύ ποιοτικούς παίκτες. Ο ανταγωνισμός μας κάνει πάντα καλύτερους και αυτό είναι κάτι που με ευχαριστεί. Είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσεις να φτάσεις στα όριά σου στην προπόνηση και να βάλεις θετικούς... πονοκεφάλους στον προπονητή για την επιλογή του κατάλληλου παίκτη. Έτσι σκέφτομαι και έτσι σκέφτονται όλοι οι ποδοσφαιριστές που είναι στην ομάδα και αυτό είναι θετικό».