Γρανάδα: Η αποστολή για τον αγώνα στην Τούμπα (pic)

Η Γρανάδα αναχώρησε σήμερα (9/12) το πρωί για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της αυριανής (10/12) αναμέτρησης με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο της Τούμπας για την τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Γρανάδα: Η αποστολή για τον αγώνα στην Τούμπα (pic)

«Πέταξε» για τη Θεσσαλονίκη η Γρανάδα. Η Ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει αύριο (10/12) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο φινάλε της φάσης των ομίλων του Europa League.

Η Γρανάδα ανακοίνωσε την αποστολή της ενόψει της αναμέτρησης κόντρα στον ΠΑΟΚ (10/12, 19:55) και σε αυτήν βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές.

Ο τεχνικός Ντιέγκο Μαρτίνεθ πήρε 23 παίκτες για τον αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, όπου οι Ισπανοί θα αναζητήσουν τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλο.

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για την Γρανάδα αφού μετρά έξι απουσίες. Οι Βίκο, Αζίζ, Ντίαζ, Βαγέχο, Μοντόρο, Λοθάνο είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται για τον αγώνα της Πέμπτης στο γήπεδο της Τούμπας.

Αναλυτικά η αποστολή:

Ρουί Σίλβα, Φολκιέ, Νεουέν, Γκοναλόν, Μίγια, Γερμάν, Σουάρεθ, Ετέκι, Σόλντερ, Πουέρτας, Ματσίς, Ααρόν, Νέβα, Ερέρα, Ντομίνγκος, Μολίνα, Κένεντι, Σόρο, Αράντα, Ίσμα Ρουίζ, Πέπε, Τορέντε και Αρνάου.

Οι Ισπανοί θα ολοκληρώσουν σήμερα την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΠΑΟΚ που θα ξεκινήσει αύριο Πέμπτη στις 19.55.