Μπεργκ: «Επιτέλους νίκησαμε μια μεγάλη ομάδα»

Ο προπονητής της Ομόνοιας, Χένρικ Μπεργκ, δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του μετά τη νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ, για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. 

Μπεργκ: «Επιτέλους νίκησαμε μια μεγάλη ομάδα»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι ωραίο συναίσθημα να κερδίζεις. Είχαμε καλή απόδοση σήμερα όλοι συνέβαλαν για αυτό. Είχαμε καλή νοοτροπία. Ήταν δύσκολη περίοδος αυτή που προηγήθηκε, διάφορα παράξενα πράγματα είχαν γίνει. Επιτέλους ήρθε η νίκη κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα, όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι καλή για την ψυχολογία μας αυτή η νίκη.

Ομόνοια - ΠΑΟΚ 2-1: Έχασε και αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ (highlights)

Είμαστε περήφανοι και χαρούμενοι για τη νίκη. Έχουμε πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη όμως πολύ σημαντικό είναι και το πρωτάθλημα. Αυτό όμως δεν παύει από το να είναι σημαντική η πορεία στην Ευρώπη. Όλοι δουλεύουν σκληρά για να φέρουν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ήταν μια σημαντική νίκη και ιστορική γιατί είναι πρώτη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Το να πάρουμε αυτή τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ και στην κατάσταση στην οποία είμαστε, είναι μεγάλο κατόρθωμα. Είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές μου με τον τρόπο που έπαιξαν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας