ΠΑΟΚ: «Διαμαρτυρόμαστε για τις διώξεις στους Κύπριους φιλάθλους μας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στέκεται στο πλευρό των Κύπριων οπαδών του «Δικεφάλου», στους οποίους ασκήθηκαν διώξεις με αφορμή την παρουσία τους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας για την άφιξη της αποστολής και παρά την απαγόρευση λόγω κορονοϊού.

ΠΑΟΚ: «Διαμαρτυρόμαστε για τις διώξεις στους Κύπριους φιλάθλους μας»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή τις διώξεις που ασκήθηκαν στους Κύπριους φιλάθλους του συλλόγου για την χθεσινή τους παρουσία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, ώστε να υποδεχτούν την αποστολή των «ασπρόμαυρων», έσπευσε με επίσημη τοποθέτησή της να συμπαρασταθεί στους οπαδούς και να ζητήσει την άμεση ακύρωση των διώξεων.

«Μετά από καταγγελίες που δεχτήκαμε από φιλάθλους μας στην Κύπρο, που τηρώντας όλα τα μέτρα προφύλαξης (μάσκα και αποστάσεις) βρέθηκαν για ολιγόλεπτη εμψύχωση κατά την άφιξη της ομάδας στο νησί, θα θέλαμε να διαμαρτυρηθούμε για τις διώξεις εναντίον τους, θεωρώντας ότι εργαλειοποιούνται για παραδειγματισμό. Παρακαλούμε τις Αρχές τις Κύπρου να μην διώκουν τη αγνή επιθυμία των φιλάθλων να χειροκροτήσουν από απόσταση την ομάδα τους, σε μια από τις σπάνιες επισκέψεις της στην Κύπρο. Παράλληλα συστήνουμε στους φιλάθλους να τηρούν όλα τα μέτρα προφύλαξης, προκειμένου σύντομα να μπορέσουμε με ασφάλεια να αγκαλιαστούμε στις χαρές και τις λύπες όλοι μαζί», ανέφερε μεταξύ άλλων η τοποθέτηση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, η οποία έχει κινήσει όλες τις διαδικασίες για να σταθεί δίπλα σε όσους έχουν ασκηθεί διώξεις.

Εξελίξεις αναμένονται από την Παρασκευή (4/12), καθώς τα όσα έχουν διαδραματιστεί από την Τετάρτη (2/12), έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις αρκετών φίλων του ΠΑΟΚ στο νησί. Οι τοπικές αρχές ωστόσο εξακολουθούν να λένε ότι οι διώξεις έγιναν, επειδή δεν τηρήθηκαν τα απαραίτητα μέτρα ανάμεσα στους οπαδούς.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας