Καταζητούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ από την κυπριακή Αστυνομία (vids)

Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ που υποδέχτηκαν την αποστολή της ομάδας τους στο αεροδρόμιο της Λάρνακας καταζητούνται από την κυπριακή Αστυνομία.

Καταζητούνται οπαδοί του ΠΑΟΚ από την κυπριακή Αστυνομία (vids)

Ο ΠΑΟΚ έφτασε το πρωί της Τετάρτης (2/12) στην Κύπρο για το αυριανό του παιχνίδι με την Ομόνοια. Στο αεροδρόμιο της Λάρνακας περίμεναν την αποστολή της ομάδας της Θεσσαλονίκης αρκετοί οπαδοί της.

Παρά τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας οι Κύπριοι φίλοι του ΠΑΟΚ βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να αποθεώσουν την αγαπημένη τους ομάδας. Αντικείμενο λατρείας έγινε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάμπλο Γκαρσία.

Στην Κύπρο, ωστόσο ισχύουν αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας και συγκεκριμένα απαγορεύονται οι συναθροίσεις. Γι' αυτό και η κυπριακή Αστυνομία αναζητεί τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Η κυπριακή αστυνομία με επίσημη ενημέρωση της έκανε γνωστό ότι ασχολείται με την υπόθεση, αφού πραγματοποιήθηκε παράνομη συνάθροιση. Μάλιστα η αστυνομία μελετά υλικό για να προχωρήσει στην ταυτοποίηση των οπαδών που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.

Δείτε βίντεο από την ιστοσελίδα goal.com.cy

Η ενημέρωση της Κυπριακής αστυνομίας