Europa League: Ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον σφυρίζει το Ομόνοια – ΠΑΟΚ

Ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Europa League: Ο Άγγλος Κρεγκ Πόουσον σφυρίζει το Ομόνοια – ΠΑΟΚ

Ένας Άγγλος σφυρίζει την αυριανή (3/12) αναμέτρηση του ΠΑΟΚ στην Κύπρο με αντίπαλο την Ομόνοια για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Τον Κρεγκ Πόουσον όρισε η UEFA στο κρίσιμο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια. Ο Βρετανός που θα διευθύνει τον αγώνα στη Λευκωσία, ήταν και πέρσι στον εκτός έδρας αγώνα του ΠΑΟΚ με αντίπαλο τον Άγιαξ για τον 3ο προκριματικό του Champions League.

Σε έναν αγώνα όπου ο ΠΑΟΚ είχε ηττηθεί 3-2 από τους Ολλανδούς και ο Άγγλος είχε καταλογίσει τρία πέναλτι υπέρ του Άγιαξ.

Ο Άγγλος ρέφερι διηύθυνε επίσης στο παρελθόν τους αγώνες Ολυμπιακός-Ντιναμό Κιέβου 2-2 και Καμπάλα-Παναθηναϊκός 1-2.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Λι Μπετς Ίαν Χούσιν και 4ος ο Άντριου Μάντλεϊ.

Στο μεταξύ, ο Βούλγαρος Γκεόργκι Καμπάκοφ θα είναι ο διαιτητής στην αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Μπράγκα για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο 34χρονος ήταν πέρσι διαιτητής στον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακού με την Τότεναμ, όπου οι νταμπλούχοι Ελλάδας ηττήθηκαν με 4-2.

Βοηθοί του αύριο (3/12) στο Ολυμπιακό Στάδιο θα είναι οι συμπατριώτες του Μάρτιν Μαρκαρίτοφ, Ντιγιάν Βαλκόφ και 4ος ο Ιβάιλο Στογιάνοφ.