Σιμόες: «Ήταν δύσκολη νύχτα να την ξεχάσουμε»

Ο Αντρέ Σιμόες έκανε παρέμβαση μετά τη βαριά ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια και τόνισε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν τα πάντα για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

Σιμόες: «Ήταν δύσκολη νύχτα να την ξεχάσουμε»

Η ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια με 3-0 στο ΟΑΚΑ έχει βαρύνει πολύ το κλίμα στην ομάδα. Τα πράγματα δεν είναι καθόλου απλά στους "κιτρινόμαυρους" και στο εσωτερικό του κλαμπ έχει προκληθεί μεγάλη αναταραχή μετά από αυτό το αποτέλεσμα.

Ο Αντρέ Σιμόες πήρε θέση γι' αυτή τη δύσκολη κατάσταση που έχει διαμορφωθεί μετά τη βαριά ήττα από τη Ζόρια. Με ανάρτηση του στον instagram ο Πορτογάλος μέσος ανέλαβε την ευθύνη εκ μέρους των παικτών και τόνισε ότι θα κάνουν όλοι τα πάντα να αντιστρέψουν το κλίμα.

Αναλυτικά ο Αντρέ Σιμόες έγραψε:

«Μια δύσκολη νύχτα για εμάς. Όσο και να θέλουνε να ξεχάσουμε αυτή τη νύχτα, δεν μπορούμε. Χωρίς δικαιολογίες όλοι έχουν μερίδιο ευθύνης.

Πρώτα απ' όλα οι παίκτες, μόνο εμείς μπορούμε να αλλάξουμε τα αποτελέσματα, μόνο εμείς μπορούμε να κάνουμε τα πράγματα καλύτερα, μόνο εμείς μπορούμε να δώσουμε ελπίδα στους οπαδούς.

Δυστυχώς πολλά πράγματα πήγαν στραβά χθες και το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο δύσκολο για εμάς. Θέλαμε και χρειαζόμασταν τόσο πολύ τη νίκη που χάσαμε την ισορροπία μας.

Όμως στο ποδόσφαιρο και τη ζωή υπάρχουν μόνο δύο επιλογές. Να μάθεις από τα λάθη και να σηκωθείς ή να βάλεις κάτω το κεφάλι και να μην προσπαθείς άλλο.

Και εμείς ποτέ δεν τα παρατάμε, ακόμα και όταν είμαστε μέσα στα σκατά. Έτσι τώρα υπάρχει μόνο ένα πράγμα στο οποίο θα συγκεντρωθούμε, το παιχνίδι της Κυριακής, ο επόμενος τελικός. Συνεχίζουμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας