Καρέρα: «Το ποδόσφαιρο έχει χαρές, έχει και δύσκολα βράδια»

Ο Μάσιμο Καρέρα μετά την ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια με σκορ 3-0 μίλησε στους ποδοσφαιριστές του θέλοντας να τους φτιάξει τη ψυχολογία.

Καρέρα: «Το ποδόσφαιρο έχει χαρές, έχει και δύσκολα βράδια»

Η εντός έδρας ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια με σκορ 3-0 ελαχιστοποίησε τις ελπίδες της για πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Επιπλέον δημιούργησε και βαρύ κλίμα στα αποδυτήρια των "κιτρινόμαυρων".

Μετά το τέλος της αναμέτρησης επικρατούσε κατήφεια στις τάξεις των ποδοσφαιριστών και ο Μάσιμο Καρέρα ανέλαβε να τους ανεβάσει τη ψυχολογία ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για τη μέχρι τώρα πορεία τους, αλλά και για τη συνέχεια τονίζοντας τους ότι θα πρέπει να σηκώσουν το κεφάλι και να κοιτάξουν την επόμενη ημέρα προκειμένου η ομάδα να αφήσει πίσω της τη βαριά και ντροπιαστική ήττα από τη Ζόρια.

«Δεν θέλω να βλέπω κατεβασμένα κεφάλια, δεν θέλω να σας βλέπω έτσι. Το ποδόσφαιρο έχει και μεγάλες χαρές αλλά και πολύ δύσκολα βράδια σαν το αποψινό. Ολοι μαζί κερδίζουμε, όλοι μαζί χάνουμε. Θέλω να σηκώσετε το κεφάλι. Δεν έχουμε άλλες επιλογές. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε», ανέφερε ο Μάσιμο Καρέρα. Ο Ιταλός, αφού ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τους παίκτες στη συνέχεια πήγε και έδωσε το χέρι του σε όλους θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους "φτιάξει" ψυχολογικά.