Ζίβκοβιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος» (vid)

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μέχρι το τέλος τα ευρωπαϊκά του παιχνίδια παρά την ήττα από την Αϊντχόφεν.

Ζίβκοβιτς: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος» (vid)

Ο ΠΑΟΚ αν και κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα γκολ κατά της Αϊντχόφεν τελικά δεν μπόρεσε να πανηγύρισε τη νίκη κόντρα στους Ολλανδούς. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ηττήθηκε με σκορ 3-2 και πλέον η ευρωπαϊκή της συνέχεια έχει μπει σε κίνδυνο.

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μίλησε στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή συνέχεια του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα τα παρατήσει, αλλά θα παλέψει μέχρι το τέλος προκειμένου να καταφέρει να πάρει την πρόκριση.

Όπως τόνισε ο Ζίβκοβιτς το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ είναι να κερδίσει το επόμενο παιχνίδι, ενώ στο ματς με την PSV έπαιξαν σημαντικό ρόλο τα δύο γρήγορα γκολ που σημείωσε η ολλανδική ομάδα.

«Ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι και μπήκαμε δυνατά στο πρώτο ημίχρονο αλλά ξεκινήσαμε άσχημα το δεύτερο μέρος και ο αντίπαλος σκόραρε δύο γρήγορα γκολ. Μετά προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, χάσαμε όμως τον έλεγχο του αγώνα και ηττηθήκαμε. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι», τόνισε χαρακτηριστικά ο άσος του ΠΑΟΚ.