Live Streaming: ΑΕΚ - Ζόρια (pre game)

Παρακολουθήστε μέσω live streaming το pre game του αγώνα ΑΕΚ - Ζόρια μέσα από τη συχνότητα της Cosmote TV

Live Streaming: ΑΕΚ - Ζόρια (pre game)

Τη Ζόρια υποδέχεται στις 19:55 η ΑΕΚ για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

LIVE: ΑΕΚ - Ζόρια (19:55)

Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν διακαώς τη νίκη προκειμένου να ελπίζουν στην κατάκτηση της πρόκρισης. Το ίδιο τόνισε και στις δηλώσεις του ο Μάξιμο Καρέρα.

Αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Θεωρώ πως η ΑΕΚ κάνει πάντα αυτό που μπορεί ανεξάρτητα τον αντίπαλο. Ανάλογα με τον αντίπαλο δημιουργούνται και διαφορετικά δεδομένα μέσα στον αγώνα. Ο στόχος μας είναι πάντα να κερδίζουμε τον αγώνα. Πρέπει να γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια εύκολη ομάδα, αλλά μια ομάδα που έχει ποιότητα. Αν εμείς νομίζουμε ότι θα είναι εύκολος αγώνας μπορεί να έχουμε προβλήματα. Τα ματς τα κερδίζεις στον αγωνιστικό χώρο και όχι με όσα έχουν γίνει έξω από αυτόν. Πρέπει να μπούμε μέσα στον αγώνα για να τον κερδίσουμε».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ματς είναι πολύ σημαντικό, είναι κομβικό γιατί μας δίνει την ευκαιρία να προκριθούμε στην επόμενη φάση. Γνωρίζουμε πως θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Δεν πρέπει να σκεφτούμε ότι θα είναι εύκολο ματς. Θα πρέπει να γνωρίζουμε ότι πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με μαχητικότητα, αποφασιστικότητα για να τα καταφέρουμε».

Παρακολουθήστε μέσα από την Cosmote TV το pre game του αγώνα ΑΕΚ - Ζόρια: