AEK: Με Ανσαριφάρντ, αλλά χωρίς Λόπες η αποστολή του αγώνα με την Ζόρια

Ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι μεταξύ των μελών της αποστολής της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης (26/11) με την Ζόρια, στο ΟΑΚΑ, για την 4η αγωνιστική του Europa League, αλλά όχι κι ο Έλντερ Λόπες που χτύπησε την περασμένη Κυριακή στη Ριζούπολη, κόντρα στην ΑΕΛ. 

AEK: Με Ανσαριφάρντ, αλλά χωρίς Λόπες η αποστολή του αγώνα με την Ζόρια

Όπως είχε διαφανεί από την προπόνηση της Τρίτης με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στις ...επάλξεις θα πορευθεί η ΑΕΚ κόντρα στην Ζόρια την Πέμπτη (26/11) για την 4η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Εuropa League.

O Iρανός πήρε κανονικά μέρος για δεύτερη μέρας στην προπόνηση στα Σπάτα και είναι στην αποστολή του αγώνα με τους Ουκρανούς

Στην προπόνηση συμμετείχαν κανονικά όλοι οι παίκτες, πλην του Έλντερ Λόπες, ο οποίος έκανε θεραπεία (αφού τραυματίστηκε την περασμένη Κυριακή, στη Ριζούπολη, κόντρα στην ΑΕΚ) και του Καρακλάγιτς που νοσεί από κορονοϊό.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος, ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (19.55) αγώνα με τη Ζόρια.

Σ' αυτήν συμμετέχει για πρώτη φορά ο νεαρός Σαρδέλης, άλλα όχι κι ο (προερχόμενος από τραυματισμό) Λιβάι Γκαρσία που εξακολουθεί να προφυλλάσεται από τον Καρέρα.

Σε αυτήν βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος