Ζόρια: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ (pic)

Αναχώρησε για την Αθήνα η αποστολή της Ζόρια ενόψει της αυριανής (26/11) αναμέτρησης με αντίπαλο την ΑΕΚ, για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ζόρια: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΚ (pic)

Με 20 παίκτες στην αποστολή «πέταξε» σήμερα (25/11) το μεσημέρι για την Αθήνα η αποστολή της Ζόρια Λουχάνσκ.

Οι Ουκρανοί του Βίκτορ Σκρίπνικ στον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής είχαν ηττηθεί με 4-1 από την ΑΕΚ στην έδρα τους.

Αύριο (26/11) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League παίζουν και πάλι με την ΑΕΚ, αυτή τη φορά στην Αθήνα.

Η επί Ουκρανικού εδάφους προετοιμασία ολοκληρώθηκε και σήμερα (25/11), η αποστολή αναχώρησε με προορισμό την Αθήνα.

Η αποστολή: Σεβτσένκο, Βασίλι, Ματσαρούπα, Βέρνιντουμπ, Αμπού Χάνα, Φαβόροφ, Πιντούμπνι, Κομτσενόφσκι, Ιβανισένια, Ναζαρίνα, Γκριν, Γιουρτσένκο, Τσίγκανικς, Κοτσέργκιν, Λούνιοφ, Πέροβιτς, Γκλάντκι, Καμπάεφ, Γκρόμοφ, Αχάποφ.

Η αντίπαλος της ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε αρκετά τις προηγούμενες μέρες με την πανδημία και τα κρούσματα κορονοϊού, αλλά την Τρίτη ανακοίνωσαν πως όλα τα αποτελέσματα από το τεστ για κορονοϊό ενόψει του αγώνα ήταν αρνητικά.

Βέβαια, σήμερα (25/11) το πρωί, η Ζόρια ανακοίνωσε την αποστολή και έρχεται στην Αθήνα με μόλις 20 παίκτες και όχι με 23 όπως γίνεται συνήθως στα παιχνίδια της Ευρώπης.