ΑΕΚ: Η επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου (vid)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ύστερα από περίπου έντεκα μήνες επέστρεψε και πήρε χρόνο συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τη Ζόρια. Διαβάστε τις δηλώσεις του 22χρονου μέσου

ΑΕΚ: Η επιστροφή του Κώστα Γαλανόπουλου (vid)

Ο μέσος της ΑΕΚ, Κώστας Γαλανόπουλος είναι ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης της Πέμπτης με αντίπαλο τη Ζόρια. Έκανε την επανεμφάνισή του, ύστερα από περίπου έντεκα μήνες και μίλησε για τα συναισθήματά του.

«Ήταν περίεργο το συναίσθημα, είχα καιρό να το ζήσω και με συγκίνησαν πολύ όλα τα παιδιά. Ένιωσα την ενέργεια όλων των ανθρώπων της ομάδας με το που πέρασα στον αγωνιστικό χώρο, οπότε ήταν συγκινητικό αυτό το ξέσπασμα μετά από τόσους μήνες. Τα δύσκολα είναι πίσω, ελπίζουμε. Υγεία πάνω από όλα, γιατί το ένιωσα ότι είναι το πιο σημαντικό και νομίζω ότι σιγά-σιγά πάνε τα πράγματα όπως πρέπει», τόνισε στο AEK TV.

Όσο για την αγωνιστική του κατάσταση: «Όλα ωραία, μπήκα, έπαιξα, αλλά κατάλαβα ότι είμαι πίσω από την υπόλοιπη ομάδα και τους αντιπάλους. Το σημαντικό είναι πως είμαι υγιής, αλλά πρέπει να δουλέψω σκληρά».

Αναφερόμενος στη νίκη της ομάδας του, είπε: «Ξέραμε ότι μετά τα δύο αρνητικά αποτελέσματα ήμασταν με την πλάτη στον τοίχο, όπως και η Ζόρια. Μπήκαμε να πάρουμε τη νίκη, ήμασταν πολύ αποτελεσματικοί και αυτό φαίνεται και στο σκορ», επισήμανε και κατέληξε: «Είχαμε πάρα πολλές απουσίες, αλλά παρ’ όλα αυτά καταφέραμε να κάνουμε επιτυχίες και μεγάλες νίκες. Σιγά-σιγά θα ανασυγκροτηθούμε και θα είμαστε ακόμη πιο δυνατοί».