Τσιγκρίνσκι: «Για εμάς είναι το πλέον σημαντικό ματς»

O στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θεωρεί ότι μόνο με νίκη απέναντι στη Ζόρια θα έχουν ελπίδες οι «κιτρινόμαυροι» ενώ μίλησε και για «τα ανούσια λάθη στα προηγούμενα παιχνίδια».

Τσιγκρίνσκι: «Για εμάς είναι το πλέον σημαντικό ματς»

Στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Ζόρια, ο αμυντικός της Ένωσης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η ομάδα του πρέπει να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά:

Τι σημαίνει το συγκεκριμένο ματς:

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Και οι δυο ομάδες βρίσκονται στην ίδια κατάσταση. Και οι δυο ομάδες περιμένουν ένα δυνατό ματς. Ελπίζουμε να πιάσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση. Για εμάς είναι το πλέον σημαντικό ματς».

Αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη της Ζόρια;

«Δεν θα θεωρούσα σωστό να αναφερθώ σε κάποιον συγκεκριμένο. Υπάρχουν παίκτες που υπήρξα μαζί τους στη Σαχτάρ και τη Ντνίπρο. Η Ζόρια έχει ποιοτικούς παίκτες, με δυνατό σύνολο και το κύριο πλεονέκτημά της είναι η επιθετική της γραμμή».

Για το πόσο κρίσιμο είναι το παιχνίδι;

«Εχουν προηγηθεί δύο δύσκολα παιχνίδια, με Μπράγκα και Λέστερ που δεν ήταν θετικά τα αποτελέσματα για εμάς. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συγκεντρωθούμε απόλυτα στο ματς. Δεν έχουμε κάποιο άλλο αποτέλεσμα στο μυαλό μας πλην της νίκης, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η νίκη. Γνωρίζουμε ότι στο Europa League οι ομάδες που αγωνίζονται είναι υψηλού επιπέδου. Και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αποφύγουμε τα ανούσια λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας