ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνη στην Ουκρανία

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε τον Τσιγκρίνσκι και τον Αλμπάνη να ξεπερνούν τους τραυματισμούς τους και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα της Πέμπτης με τη Ζόρια στην Ουκρανία

ΑΕΚ: Με Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνη στην Ουκρανία

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Ζόρια στην Ουκρανία στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής στη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα είδε και τον Αντρέ Σιμόες να προπονείται κανονικά, αλλά δεν τον πήρε στην αποστολή, όπως επίσης και τον ανέτοιμο Λιβάι Γκαρσία, που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα όπως και ο Σαρδέλης.

Στην αποστολή μπήκαν, όπως αναμενόταν, οι Τσιγκρίνσκι και Αλμπάνης που ξεπέρασαν εδώ και μέρες τους τραυματισμούς τους, όπως έγινε και με τον Σιμάνσκι.

Ο τελευταίος όμως δεν είναι δηλωμένος στην UEFA και συνεπώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. Φυσικά στην Αθήνα θα μείνει και ο Μιχάλης Μπακάκης, που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Αναλυτικά, την αποστολή της ΑΕΚ αποτελούν οι: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.