Κρέσπο: Γλυκόπικρη γεύση..

Ο, αρχηγός του ΠΑΟΚ, Άνχελ Κρέσπο, δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στη Γρανάδα, όχι, όμως κι από το αποτέλεσμα για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League

Κρέσπο: Γλυκόπικρη γεύση..

Ευχαριστημένος με την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στη Γρανάδα αλλά απογοητευμένος που αυτή δεν συνοδεύθηκε από τρίποντο αλλά μόνο από τη «λευκή» ισοπαλία εμφανίστηκε ο Άνχελ Κρέσπο μετά το τέλος της αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV είπε: «Κάναμε το παιχνίδι μας, χάσαμε ευκαιρίες για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Είμαι χαρούμενος για τον εαυτό μου μιας και είχε τελευταία κάποια προβλήματα με τραυματισμούς τα οποία ξεπέρασα, αλλά και για την συνολική εξαιρετική καλή απόδοση της ομάδας».

Για να προσθέσει: «Το σημαντικότερο είναι να έχουμε συγκέντρωση, τον έλεγχο απέναντι σε δυνατές ομάδες. Αν παίζουμε έτσι, συμπαγείς στην άμυνα, θα έχουμε τις ευκαιρίες για να κερδίσουμε. Αν βάλουμε γκολ, τότε είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να βάλει σε εμάς».

Ο πόντος της ισοπαλίας δεν έδειξε να τον ευχαριστεί: «Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αυτό είναι απογοητευτικό. Παίξαμε καλά, η εμφανιση ήταν εξαιρετική σε άμυνα και επίθεση. Αλλά πήραμε έναν βαθμό και όχι τρεις».

Στη συνέντευξη Τύπου όπου εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του μίλησε για έναν αγώνα που του άφησε: «... μία γλυκόπικρη γεύση. Από τη μία, κάναμε μία καλή εμφάνιση κι από την άλλη νιώσαμε κι εμείς ότι μπορούσαμε να πάρουμε και τη νίκη. Είμαι όμως πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας.

Όσο γιατί δυσκολεύεται η ομάδα του να πάρει τα επιθυμητά αποτέλεσματα; «Είναι κάποιες λεπτομέρειες που μας λείπουν. Στο σημερινό παιχνίδι παίξαμε πολύ καλά, ακολουθήσαμε πολύ καλά το πλάνο που είχαμε ετοιμάσει με τον προπονητή μας. Δεν βάλαμε το γκολ όμως. Η ομάδα βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο κι όταν βρεθεί αυτός, θα ξεκινήσει να νικάει».