Φερέιρα: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι»

Την πίστη του πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει τη νίκη κόντρα στη Γρανάδα εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αμπέλ Φερέιρα. 

Φερέιρα: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι»

Μπορεί να φουντώνουν οι φήμες που τον θέλουν να πηγαίνει στην Παλμέιρας, ωστόσο ο Αμπέλ Φερέιρα αναφέρθηκε αποκλειστικά και μόνο στον αγώνα με τη Γρανάδα.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ τόνισε στη συνέντευξη Τύπου πως το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες και πως ο αγώνας θα είναι ισορροπημένος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι: «Όταν είσαι επαγγελματίας αντιμετωπίζεις κάθε παιχνίδι με τον ίδιο τρόπο. Αυτό κάνω κι αυτό θέλω να μεταδώσω στους παίκτες μου. Σε παιχνίδια σαν το αυριανό θέλουν να παίζουν όλοι».

Για τη Γρανάδα: «Η Γρανάδα είναι σίγουρα μια πολύ δυνατή ομάδα, είναι μια ομάδα που έχει μεγαλώσει πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια. Είναι ένα καλό παράδειγμα του τι μπορεί να κάνει ένας σύλλογος με λίγους πόρους. Είναι μια ομάδα πολύ επιθετική, που κυνηγάει πολύ την πλάτη της αντίπαλης άμυνας με κάθετες κινήσεις, είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο, εμείς από την πλευρά μας έχουμε έρθει με την πίστη ότι θα πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και με αυτόν τον στόχο θα μπούμε στο γήπεδο αύριο».

Για το που θα κριθεί το αποτέλεσμα: «Καταρχάς η δική μου γνώμη είναι ότι η απόδοση της ομάδας μέχρι τώρα είναι γενικά καλή, αλλά η επιθετική μας λειτουργία θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Αύριο πιστεύω ότι θα δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι, θα δούμε δύο ομάδες που θα κυνηγήσουν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα δούμε ένα ισορροπημένο παιχνίδι που στο τέλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Τέλος ανέφερε: «Αυτό που μας αφήνει αισιόδοξους είναι ότι η ομάδα δημιουργεί ευκαιρίες και σίγουρα καταλαβαίνω πολύ καλά ότι τα αποτελέσματα είναι αυτά που μετράνε στο τέλος. Πρέπει να κοιτάμε τη γενικότερη εικόνα και η γενικότερη εικόνα είναι ότι ούτε γίναμε η καλύτερη ομάδα επειδή κερδίσαμε την Μπενφίκα, ούτε γίναμε η χειρότερη ομάδα επειδή δεν κερδίσαμε την Ομόνοια. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να γίνει είναι να πιστέψουμε στην δουλειά που γίνεται και να ενώσουμε όλη αυτή την απόδοση που έχουμε με τα αποτελέσματα».