Τσιντώτας: «Η Λέστερ δεν συγχωρεί τα λάθη»

Στο κομμάτι της συγκέντρωσης και των λαθών στάθηκε με δηλώσεις ο Παναγιώτης Τσιντώτας ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τη Λέστερ

Τσιντώτας: «Η Λέστερ δεν συγχωρεί τα λάθη»

Τη Λέστερ φιλοξενεί την Πέμπτη (29/10, 19:55) στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Καρέρα: «Με συγκέντρωση και αυτοθυσία εναντίον της Λέστερ»

Με δηλώσεις του ο Παναγιώτης Τσιντώτας αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τους Άγγλους τονίζοντας πως το κλειδί για τη νίκη είναι η άμυνα και η συγκέντρωση.

Αρχικά είπε: «Είναι ένα ματς-πρόκληση για όλους μας στην ομάδα απέναντι σε μι ομάδα που έχει καταφέρει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να βρίσκεται στις κορυφαίες ομάδες της Πρέμιερ. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι ν πιστεύουμε στον εαυτό μας κι ν πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».

Για τη δική του παρουσία στον αγώνα σχολίασε: «Είναι πρόκληση και για εμένα, απέναντι σε τέτοιες ομάδες πάντοτε η άμυνα που μπορεί να καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Δεν θεωρώ ότι μπορώ να κρίνω εγώ ένα παιχνίδι αλλά μπορώ να πω ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου».

Για το τι πρέπει να προσέξει η ΑΕΚ τόνισε: «Αυτό που πρέπει ν προσέξουμε είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά. Όταν έχουμε την μπάλα στο μισό του αντιπάλου να είμαστε προσεκτικοί όταν τη χάνουμε γιατί η Λέστερ δεν συγχωρεί τα λάθη, είναι μια μεγάλη ομάδα και μπορεί να κάνει τη ζημιά».

Σε ερώτηση για το εάν η νίκη επί της Βόλφσμπουργκ αποτελεί οδηγό για την ομάδα απάντησε: «Σίγουρα σε μεγάλα παιχνίδια η συγκέντρωση πρέπει να είναι πάνω από 100% και η αυτοθυσία. Θα είναι μια πυξίδα το ματς με την Βόλφσμπουργκ και γιατί όχι στο τέλος να πανηγυρίσουμε μια νίκη και απέναντι στη Λέστερ».