Αουγούστο: «Κάναμε καλό ματς κόντρα στην Ομόνοια»

Κατά την άποψη του Ντάγκλας Αουγκούστο, ο ΠΑΟΚ ήταν καλός κόντρα στην Ομόνοια το βράδυ της Πέμπτης (23/10) παρά το ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1). 

Αουγούστο: «Κάναμε καλό ματς κόντρα στην Ομόνοια»

Παρά το… στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ και την ισοπαλία (1-1) απέναντι στην Ομόνοια στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, ο Ντάγκλας Αουγκούστο εμφανίστηκε ψύχραιμος και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας.

Μιλώντας στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ο Βραζιλιάνος σημείωσε ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αντίπαλοι και ότι η ομάδα απλώς έχασε μια ευκαιρία με την Ομόνοια.

Κατά τ’ άλλα δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη που είχε από τον σύλλογο στο διάστημα της αποχής λόγω τραυματισμού και τόνισε ότι μόνο αν είναι όλοι ενωμένοι, θα επιστρέψουν οι επιτυχίες. Αναλυτικά όσα είπε

Για το πώς νιώθει για την επιστροφή του μετά από τόσους μήνες: «Σίγουρα είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι επέστρεψα. Νομίζω ότι σε κανέναν ποδοσφαιριστή δεν αρέσει να βρίσκεται έξω από τους αγωνιστικούς χώρους. Η μπάλα είναι η αγαπημένη μας, να βρισκόμαστε μέσα στο γήπεδο.

Ευτυχώς, είχα την στήριξη της οικογένειάς μου σε αυτή την δύσκολη στιγμή, την στήριξη όλου του οργανισμού του ΠΑΟΚ και τους ευχαριστώ γι’ αυτό. Πλέον είμαι καλά και θέλω να βοηθήσω την ομάδα μέσα στο γήπεδο».

Για το ποια είναι η άποψη του για το πως έχει ξεκινήσει η σεζόν: «Νομίζω πως το ξεκίνημα μας ήταν ονειρεμένο. Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα. Απέναντι στην Ομόνοια κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Έπρεπε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Η ομάδα δουλεύει αρκετά καλά, είναι ενωμένη και πιστεύω πως αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να συνεχίσουμε. Μόνο με αυτό τον τρόπο θα καταφέρουμε να φέρουμε επιτυχίες στο σύλλογο».

Για το αν η ισοπαλία με την Ομόνοια κάνει την αποστολή του ΠΑΟΚ πιο δύσκολη για την συνέχεια: «Ίσως να μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο, ωστόσο, εγώ αυτό που έχω καταλάβει είναι ότι δεν υπάρχουν εύκολες ομάδες. Σήμερα χάσαμε μια ευκαιρία να ξεκινήσουμε καλά, να ξεκινήσουμε με νίκη. Δεν το θέλαμε αυτό.

Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι, και να διεκδικήσουμε ότι καλύτερο μπορούμε από τα άλλα παιχνίδια, έτσι ώστε να πάρουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις για να περάσουμε στην επόμενη φάση. Αυτό θα το καταφέρουμε αν συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι».