Η Νάπολι, χωρίς Μανωλά, έχασε στην έδρα της 1-0 από την Αλκμάαρ του Χατζηδιάκου

Η Αλκμάαρ κόντρα στα προγνωστικά επικράτησε της Νάπολι, μέσα στο «Σαν Πάολο» με 1-0 για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Εuropa League, βάζοντας υποψηφιότητα για πρόκριση.

Η Νάπολι, χωρίς Μανωλά, έχασε στην έδρα της 1-0 από την Αλκμάαρ του Χατζηδιάκου

Η Νάπολι, που, το περασμένο Σάββατο, είχε συντρίψει την Αταλάντα (4-1), στο «Σαν Πάολο», για το πρωτάθλημα, έχασε από την Αλκμάαρ, για την 1η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Europa League, με το μίνιμουμ σκορ, αφού δεν είχε ούτε μία αληθινή ευκαιρία για γκολ!

Παρότι η ομάδα του Γκατούζο είχε την υπεροχή και την μπάλα στην κατοχή της (70%) της έλειψε τόσο η αποτελεσματικότητα, όσο και η ψυχραιμία μ' αποτέλεσμα να ηττηθεί από τους Ολλανδούς.

Οι φιλοξενούμενοι, παρά τις απουσίες, λόγω κορονοϊού, όχι μόνο κάλυψαν τα μετόπισθεν του καλά τοποθετημένοι τακτικά, αλλά έψαχναν το γκολ, σε κάθε ευκαιρία και το βρήκαν με τον Ντε Βιτ (57'), μετά από αμυντική αβλεψία των γηπεδούχων, οι οποίοι είχαν τον Κώστα Μανωλά καθηλωμένο στον πάγκο για 90 λεπτά.

Έτσι βάζουν ισχυρή υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση («32»)

ΝΑΠΟΛΙ: Μέρετ, Μαξίμοβιτς, Κουλιμπαλί, Χισάι (59' Μάριο Ρούι), Ντι Λορέντσο, Λομπότκα (66' Ντέμε), Φαμπιάν Ρουίς, Μέρτενς, Πολιτάνο (83' Μπακαγιόκο), Λοσάνο (59' Ινσίνιε), Όσιμεν (66' Πετάνια).

ΑΛΚΜΑΑΡ: Μπιζό, Ίντι, Σβένσον, Χατζηδιάκος, Βίνταλ, Σουγκαβάρα, Μίντσο (88' Λίουβιν), Ντε Βιτ, Κόοπμαϊνερς, Κάρλσον (88' Γκούντμουντσον), Στενγκς.