Μαυρίας: «Μακάρι να παίζαμε σε γεμάτη Τούμπα»

Ο Χάρης Μαυρίας εκπροσώπησε τους παίκτες της Ομόνοιας και στάθηκε στην άδεια Τούμπα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (22/10, 19.55).

Μαυρίας: «Μακάρι να παίζαμε σε γεμάτη Τούμπα»

Ο Χάρης Μαυρίας μίλησε από πλευράς ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 1η αγωνιστική των ομίλων του Europa League (22/10, 19.55). Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού τόνισε ότι δεν του αρέσει που θα παίξει η κυπριακή ομάδα σε ένα άδειο γήπεδο. Αναλυτικά μίλησε:

Για τα κίνητρα της Ομόνοιας: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε στο Europa League μετά από μία πολύ επιτυχημένη χρονιά. Τα καταφέραμε, αφού προκριθήκαμε από δύσκολους αντιπάλους. Θεωρώ ότι έχουμε ένα πολύ δυνατό σύνολο και μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες του ομίλου. Για κάθε ποδοσφαιριστή το κίνητρο είναι οι ευρωπαϊκοί αγώνες. Αυτό ονειρεύεται κάθε παίκτης και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο και να δείξουμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε».

Για το στυλ της Ομόνοιας: «Βρισκόμαστε στους ομίλους, οπότε θεωρώ ότι έχουμε το δικό μας στυλ. Μία πολύ καλή άμυνα, προσπαθούμε να επιτεθούμε με οποιοδήποτε τρόπο και αυτό θα φανεί στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα αλλά θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού».

Για την δυναμική του ΠΑΟΚ: «Τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει δυναμώσει πάρα πολύ. Κατάφερε και πριν δυο χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα. Τις τελευταίες χρονιές έχει και καλές πορείες στην Ευρώπη. Ανέκαθεν ήταν καλή ομάδα απλά τα τελευταία χρόνια έχει και αποτελεσματικότητα».

Για την απουσία του κόσμου: «Είμαι της άποψης ότι ο κόσμος λείπει από τα γήπεδα και είμαι μείον για κάθε ποδοσφαιριστή. Όλοι θέλουμε να παίζουμε σε ωραία ατμόσφαιρα. Ξέρω την ατμόσφαιρα της Τούμπας. Μακάρι να ήταν γεμάτη. Θεωρώ ότι δεν είναι προς όφελος των παικτών. Είτε της γηπεδούχου, είτε της φιλοξενούμενης».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας