AEK: Με Ινσούα η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπράγκα!

Την αποστολή που θα ταξιδέψει την Τετάρτη (21/10) το πρωί για την Πορτογαλία για το αγώνα της Πέμπτης με την Μπράγκα για την πρώτη αγωνιστική της φασής των ομίλων του Εuropa League ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα και σ' αυτήν συμπεριλαμβάνεται ο Εμάνουελ Ινσούα

AEK: Με Ινσούα η αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την Μπράγκα!

Τους «εκλεκτούς» του - οι οποίοι σε μεγάλο βαθμό καθορίζονται από τα όχι και λίγα προβλήματα τραυματισμών - ενόψει του αγώνα της Πέμπτης (22/10), με την Μπράγκα, ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα μετά το πέρας της προπόνηση της Τρίτης, στα Σπάτα.

Της τελευταίας επί Ελληνικού εδάφους πριν πετάξει η αποστολή για την Πορτογαλία για τον πρώτ αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Οι Ντάμιαν Σιμάνσκι, Λέβι Γκαρσία, Μιχάλης Μπακάκης και Γιάννης Σαρδέλης συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα, ενώ ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Από τον απεικονιστικό έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε ο Χρήστος Αλμπάνης προέκυψε ότι έχει υποστεί θλάση στον αριστερό δικέφαλο.

Εξάλλου Βασίλης Χατζηεμμανουήλ υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση δεξιού γόνατος.

Οι προαναφερθέντες, εννοείται, ότι δεν συμμετέχουν στην αποστολή, ενώ από τους υπόλοιπους παίκτες, που προπονήθηκαν κανονικά, δεν θα ταξιδέψει ο Παουλίνιο, που δεν έχει δηλωθεί στη λίστα της UEFA.

Στα ευχάριστα ότι ο προερχόμενος από τραυματισμό Εμάνουελ Ινσούα (απών κόντρα στον ΠΑΟΚ) συμπεριλήφθηκε

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Θεοχάρη, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτς, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Μπότο, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλο.