Γκλάσνερ: «Τελικός το ματς με την ΑΕΚ!»

Ο προπονητής της Βόλφσμπουργκ χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Πέμπτης (01/10) κόντρα στην ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, για τα play off του Εuropa Leage ως «τελικό», ενώ είχε καλά λόγια για τους «κιτρινόμαυρους» 

Γκλάσνερ: «Τελικός το ματς με την ΑΕΚ!»

Την πρώτη ημέρα του Οκτώβρη, στο ΟΑΚΑ, δεν κρίνεται μόνο το ευρωπαϊκό μέλλον της ΑΕΚ στην (νοκ άουτ) αναμέτρηση για τα play off Europa League, με την Βόλφσμπουργκ, αλλά και της Γερμανικής ομάδας που από χθες είναι επί Ελληνικού εδάφους, ενώ προπονήθηκε στο γήπεδο του αγώνα.

Έτσι, πολύ φυσιολογικά, ο τεχνικός της, Ολιβιέρ Γκλάσνερ, χαρακτήρισε την αναμέτρηση «τελικό», κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Πιο συγκεκριμένα ερωτηθείς σχετικά με το ματς της Πέμπτης είπε: «Είναι το τελευταίο βήμα πριν την πρόκριση στους ομίλους. Είναι ένα δύσκολο έργο απέναντι σε μια ομάδα που είναι οργανωμένη αμυντικά, αλλά διαθέτει επιθετικά και δημιουργικούς παίκτες. Είμαστε έτοιμοι να κερδίσουμε και θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και γι' αυτό το βλέπω σαν τελικό...»

Για τις απουσίες που έχει η Βόλφσμπουργκ σημείωσε: «Ως προπονητής θέλω να έχω πλήρη ομάδα, αλλά οι τραυματισμοί και οι απουσίες είναι κάτι που συμβαίνουν. Όλοι όσοι έχουν έρθει είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα. Υπάρχουν οι απουσίες του Κάστελς και του Βίκτορ, όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι και θα αποφασίσω ποιοι θα ξεκινήσουν ώστε να πάρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Είμαι αναγκασμένος να αλλάζω σχήματα, έχω περισσότερους διαθέσιμους παίκτες και αυτό με χαροποιεί όσον αφορά την άμυνα. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα κρίνει την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και γι' αυτό το βλέπω σαν τελικό.

«Καλή αμυντικά και ποιοτικό σύνολο η ΑΕΚ»

Εξάλλου είχε μόνο καλά λόγια να πει για την αντίπαλο του: «Βλέπω μια καλή αμυντικά ομάδα. Επθετικά υπάρχουν ο Λιβάγια, ο Ολιβέιρα και ο Μάνταλος, είναι ένα σύνολο που διαθέτει ποιότητα και είναι καλοί στο ένας εναντίον ενός».

Για το αν η Βόλφσμπουργκ έχει πλεονέκτημα που το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται χωρίς θεατές εκτίμησε: «Θεωρώ ότι είναι κρίμα που δεν υπάρχουν θεατές. Οι Έλληνες οπαδοί είναι γνωστοί για τις αντιδράσεις τους και θα χαιρόμουν αν το γήπεδο αύριο ήταν γεμάτο».