Κώστας Γιαννούλης: «Να πάρω την πρόκριση, όπως και ο αδερφός μου»

Ο Κώστας Γιαννούλης εκπροσώπησε τους παίκτες του ΟΦΗ στη συνέντευξη Τύπου. Ο έμπειρος αμυντικός σημείωσε πως θέλει την πρόκριση, όπως την πήρε την Τρίτη το βράδυ ο αδερφός του, Δημήτρης με τον ΠΑΟΚ!

Κώστας Γιαννούλης: «Να πάρω την πρόκριση, όπως και ο αδερφός μου»

Να χαμογελάσει, όπως και ο αδερφός του με τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπενφίκα, θέλει ο αρχηγός του ΟΦΗ Κώστας Γιαννούλης.

«Μετά από 20 χρόνια ξαναήρθε η στιγμή που θα παίξει ο ΟΦΗ ξανά στην Ευρώπη. Είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό κι έτοιμοι αγωνιστικά και ψυχολογικά. Θα δώσουμε τα πάντα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά για την ομάδα μας» δήλωσε ο αρχικά ο Κώστας Γιαννούλης.

Για το ότι ο ΟΦΗ δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση: «Το αυριανό ματς είναι θέμα γοήτρου, πάθους και θέλησης και η ομάδα θα εμφανιστεί όπως πρέπει. Δεν πιστεύω ότι η ομάδα δεν ενισχύθηκε, ήρθαν παίκτες νέοι με δίψα και είναι σχεδόν η περσινή ομάδα, άρα δεν νομίζω πως υστερεί κάπου και θα είμαστε έτοιμοι για τη νέα χρονιά».

Τι είπε ο Δημήτρης Γιαννούλης για το ενδεχόμενο μεταγραφής του στο εξωτερικό (vid)

Για το πώς αντιμετωπίζουν οι ίδιοι οι παίκτες του ΟΦΗ το παιχνίδι: «Περιμέναμε όλη την χρονιά αυτό το ματς και πιστεύω ότι είμαστε έτοιμοι. Ο Απόλλων έχει περισσότερα ματς, αλλά αυτό δεν μας φοβίζει. Ξέρουμε ότι ο Απόλλων είναι μια καλή ομάδα στην Κύπρο και πιο έμπειρη ομάδα από εμάς».

Για το πού μπορεί να κριθεί το ματς: «Είναι ένα περίεργο ματς, διότι είναι ένα παιχνίδι νοκ άουτ. Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά, είναι και θέμα τύχης, ωστόσο, πιστεύω ότι εμείς είμαστε σε πολύ καλό δρόμο για το αυριανό παιχνίδι».

Για το πώς νιώθει που θα παίξει στην Ευρώπη με τον ΟΦΗ: «Όντως ήμουν η πρώτη μεταγραφή του ΟΦΗ το 2019. Πίστευα ότι θα γίνει κάτι καλό, αυτό έγινε πιο γρήγορα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω ένα ευρωπαϊκό ματς και πιστεύω κι εγώ να πάρουμε την πρόκριση όπως και ο αδερφός μου».