Κοστίσιν: «Το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή»

Για την Κόλος Κοβαλίβκα το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι της ιστορίας της, απέναντι στον Άρη, είναι σαν μια γιορτή, όπως επεσήμανε ο τεχνικός της ομάδας, Ρούσλαν Κοστίσιν.

Κοστίσιν: «Το αντιμετωπίζουμε σαν γιορτή»

Ο Ουκρανός τεχνικός ανέφερε αρχικά πως «αντιμετωπίζουμε το παιχνίδι σαν μια γιορτή. Είμαστε χαρούμενοι που θα παίξουμε σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι».

Ρωτήθηκε τι γνωρίζει για τον Άρη και τον Μπρούνο Γκάμα και απάντησε πως «ξέρω τον Μπρούνο Γκάμα καλά από όσα έκανε στην Ουκρανία. Τα ίδια κάνει και εδώ στην Ελλάδα. Ο Άρης είναι μια από τις μεγάλες ομάδες στην Ελλάδα, ξέρω ότι έχει τρια πρωταθλήματα. Εχουμε μεγάλο σεβασμό για τον Άρη αλλά από την πλευρά μας είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί τον Άρη φαβορί είπε: «Πιστεύω ότι ο Άρης είναι το φαβορί αύριο. Είναι ένα παιχνίδι και όλα μπορούν να συμβούν. Πέρσι εμείς δεν ήμασταν φαβορί αλλά καταφέραμε να τα πάμε καλά και βγήκαμε στην Ευρώπη».

Κατέληξε λέγοντας πως «αναλύσαμε πολύ τον Άρη και είδαμε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα για εμάς. Περιμένουμε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι», ενώ απέφυγε να απαντήσει αν θα παίξει αμυντική ομάδα του: «Αυτό είναι μυστικό».

O αρχηγός της Κόλος Κοβαλίβκα, Βιτάλι Γιαβρίς τόνισε από την πλευρά του: «Όλα θα παίξουν τον ρόλο τους αύριο. Ακόμα και οι λεπτομέρειες. Εμείς είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα.

Η δική μας η ομάδα είναι καινούργια, με μικρή ιστορία. Φέτος για πρώτη φορά συμμετέχουμε στην Ευρώπη. Πιστεύουμε όλοι ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό στην Ευρώπη και τα επόμενα χρόνια.

Η ατμόσφαιρα είναι καλή μέσα στα αποδυτήρια. Ανυπομονούμε όλοι για αυτό. Σήμερα είμαστε κάπως πιο χαλαροί. Αύριο περιμένουμε άγχος αλλά πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε».