Σάσα: «Στον Άρη βρήκα ξανά την ευτυχία να παίζω ποδόσφαιρο»

Ο Λούκας Σάσα θεωρεί ότι το παιχνίδι του Άρη με την Κόλος Κοβαλίβκα είναι 50-50% και υπογράμμισε πως στη Θεσσαλονίκη ξαναβρήκε την χαρά του για να παίξει ποδόσφαιρο.

Σάσα: «Στον Άρη βρήκα ξανά την ευτυχία να παίζω ποδόσφαιρο»

Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη υπογράμμισε αρχικά: «Δεν μπορώ να πω ότι είμαστε το φαβορί, γιατί δεν γνωρίζουμε πολύ καλά τον αντίπαλο, δεν έχουμε ξαναπαίξει. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε, να ελέγξουμε τον αγώνα, προφανώς και θα πρέπει να τους σεβαστούμε. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες πρόκρισης, αλλά πιστεύω στην ομάδα μας ότι έχουμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε».

Για τον στόχο του Άρη στην Ευρώπη: «Ακόμα κουβαλάμε μέσα μας τον αποκλεισμό από τη Μόλντε, ότι έγινε πέρσι το καλοκαίρι. Πάντα έχουμε στόχο να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτό το στόχο. Πρέπει να δούμε βήμα – βήμα την υπόθεση, αλλά ελπίζουμε να είμαστε και πιο τυχεροί φέτος και να κερδίσουμε όλους τους αντιπάλους μας».

Για τη συζήτηση επέκτασης της συνεργασίας του με τον Άρη: «Είναι ξεκάθαρο ότι νιώθω καλά εδώ. Ο Άρης μου άνοιξε την πόρτα της ευτυχίας να παίζω ποδόσφαιρο, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να συζητήσουμε αυτή τη στιγμή για μένα και το μέλλον μου. Ο μάνατζερ μου είναι όντως εδώ για να συζητήσει με τον Άγγελο Χαριστέα, αλλά εγώ δεν θέλω να το συζητήσω τώρα, γιατί παίζουμε αύριο ένα σημαντικό παιχνίδι και είμαι εκεί συγκεντρωμένος. Να κερδίσουμε αύριο και βλέπουμε για το προσωπικό μου μέλλον».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας