Με Σολίς και Μεγιάδο, η ευρωπαϊκή λίστα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Ο ΟΦΗ γνωστοποίησε τη λίστα των παικτών του, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής, ενόψει του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού. Μέσα οι νεαποκτηθέντες Μεγιάδο και Σολίς 

Με Σολίς και Μεγιάδο, η ευρωπαϊκή λίστα του ΟΦΗ με τον Απόλλωνα Λεμεσού

Τη λίστα των ποδοσφαιριστών που δήλωσε στην UEFA ότι θα χρησιμοποιήσει για να υπερκεράσει το εμπόδιο του Απόλλωνα Λεμεσού στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

Υπενθυμίζεται ότι η Κρητική ομάδα, που επιστρέφει στα Ευρωπαϊκά «σαλόνια» μετά από 20χρόνια απουσίας, θ' αντιμετωπίσει την Κυπριακή ομάδα, στις 17/9, στο Ηράκλειο.

Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται οι νεαποκτηθέντες Ναζαρίνο Σολίς και Μιγκέλ Μεγιάδο, παρότι του δεύτερου οποίου απόκτηση ανακοινώθηκε την Πέμπτη (10/9).

Ο ΟΦΗ δεν δήλωσε β' λίστα, ενώ υπάρχει δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι και την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΟΦΗ:

«Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 απέστειλε στην UEFA το έγγραφο με τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα του 2 προκριματικού γύρου με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9, 20:00).

Αυτοί είναι οι: Βαζ, Φιγκεϊρέδο, Διαμαντής, Γιαννούλης, Γκαργκαλατζίδης, Γρίβας, Κοροβέσης, Μαρινάκης, Μεγιάδο, Ναμπί, Νέιρα, Νοικοκυράκης, Ουές, Σακόρ, Σαρδινέρο, Σελίμοβιτς Σηφάκης, Σολίς, Σωτηρίου, Σουρνάκης, Στάικος, Βούρος, Βάτερμαν».